writing-img

2. del noči...

clock-img

07.01.2005, 08:49

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Dan. Prvi del noči imam 'rešen' zaenkrat - zaspi sama v svoji posteljici, po dojenju ponoči pa je 110/uro budna, noče zaspati niti ob meni, kaj šele v posteljici. če je ne previjem, je še slabše... :((
Kakšni dve uri brca in divja, potem pa bi spet papcala, čeprav je tako sita, da bruha... Potem pa nova budnica ob 5.00... To je zdaj že nekaj dni, prej je pa spala že včasih do 8.oo brez vmesnega prebujanja od 1-ih...:zmeden:. Delam pa pred spanjem in med njim isto kot prej...

Na pomoč!!!!:(

Hu:hudicek:Anita

clock-img

07.01.2005, 09:13

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kolko je stara?

clock-img

07.01.2005, 11:59

clock-img

lol

pencil-img

533

Punce verjetno je kaj v ozračju ali pa so se dojenčki po telefonu zmenili da bo ta mesec,mesec neprespanih noči.Tudi meni se je danes ponoči okoli 4 zbudil in ni hotel zaspat do 6.30.Hvala bogu,ampak kaj je to ,če sem pa mogla ob 7 nazaj ustat k sem t starejšega napravla za u vrtec.Ah sej bomo.Če ne zdej pa pol k bojo mal večji.:zaspan:

clock-img

07.01.2005, 12:01

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Ne niso se po telefonu zmenili, to je samo internetni virus nespanitis mamirazjezitis :)-:)-:)-

clock-img

07.01.2005, 13:15

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jana73, odlična diagnoza.
Tudi naš, ki je bil kljub velikokratnemu zbujanju in hranjenju ponoči priden in je takoj zaspal ter spal do osmih, devetih ali celo desetih zjutraj, ga je sedaj začel sračkati ponoči in sicer od tretje ali četrte ure naprej kar nekaj jamra in jamra, tako da ga morava vzeti k sebi. Potem je za nekaj časa dobro, pa ponovi vajo. Upam, da je res le kratkotrajno in se bo stanje spet normaliziralo.

LP; B

clock-img

07.01.2005, 19:08

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Luka se zbuja 2x na noč. Prvič nekje med 1 in 2h in ko popapca lepo zaspi nazaj do 4h-5h, ko spet papca. in po tem ta drugem papcanju ponavadi traja 2 uri, da spet nazaj zaspi. Ta čas je tako buden, da bi se celo igral pod igralnim mostom. Če je okoli 7h še buden, ga grem še previt, da 8imam potem do 9h mir. Tak režim imamo že kakšne 14 dni.

Lp, Boni & Luka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem