writing-img

2.porod

clock-img

17.09.2006, 14:30

clock-img

tadejat

pencil-img

156

Živjo.
Na forumu sem prvič  in me zanima eno vprašanje.
Rodila bom drugič in če bo vse po sreč normalno .Prvič so mi morali prekiniti nosečnost zaradi sindroma hellp,torej s carskim rezom.Zanima pa me ali se drugi porod obravnava kot prvi ali kot drugi.S tem se mislila  če poteka hitreje kot 1.,če bi porod potekal po normalni poti.Nekje sem slišala ,da enako kot za 1.,torej v porodnišnico na 5 min .Ali ima še kakšna take iskušnje 1. s carskim rezom,2.pa normalno.
tadejat

< Sporočilo je popravil teni* -- 17.9.2006 21:53:16 >

clock-img

17.09.2006, 19:48

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Moja prijateljica je prvič rodila s carskim rezom, drugič pa po naravni poti, pa so ji v porodnišnici rekli, da se smatra kot za prvič.

clock-img

17.09.2006, 23:03

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Pozdravljena.

Tudi meni so 1. nosečnost prekinili zaradi HELLP sindroma in sicer v 38. tednu. Glede na to, skozi kaj sem šla jaz in moji bližnji, imam malo strahu pred drugo nosečnostjo, čeprav mi je G napovedal poostren nadzor.
% možnosti, da se ponovi ni zanemarljiv.

Smem vprašat v katerem tednu so ti prekinili prvo nosečnost? Kako je s tvojo sedanjo nosečnostjo? Imaš kaj več pregledov in kontrol krvi?

Hvala.

p.s. lahko mi pišeš tudi na Zs. Ti bom zelo hvaležna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem