cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

2-3 letniki še spijo opoldne?

clock-img

12.02.2005, 20:40

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Moja princeska je to opravilo čisto opustila doma med vikendi že skor pri dveh letih. Povejte mi a je to normalno? Očitno ima dovolj energije za cel dan, ker niti ne kaže utrujenosti in s tem sitnobe. ME PA RES ČUDI. Zakaj ? Jaz sama bi po kolisu (vsaj med vikendom ob dogledni uri in količini)SLADKO ZASPALA.

Ne vem ali me že daje pomladna utrujenost, a sem za direkt u postlo. Ne da se mi ništa, kaj šele vikend čiščenja. Na plan z idejami.

p.s. zvesti mož me že opominja da bom skakala do plafona ko bom dobila račun za www skakanje po netu.

Morda mi bo to dal poleta, nimam pojma,........

In s katero temo sem začela?

clock-img

12.02.2005, 20:43

clock-img

Anonimen

Meggi, da nisi ti tut :nosecka:, k si utrujena.-...:zmeden2:

clock-img

12.02.2005, 20:47

clock-img

india

pencil-img

5342

Meggi, moja najstarejša je popoldansko spanje opustila pri enem letu, ta druga je spala do šole, ta tretja do dveh let, sin do enega leta, najmlajša hči spi še zdaj pri skoraj 4 letih vsak popoldan. Kako bo Mark, pa ne vem, vendar glede na to kako se obnaša sedaj, bo verjetno buden kmalu kar 24 ur dnevno:hudicek::bravo::bravo:!!!

clock-img

12.02.2005, 20:48

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Moja draga Ribica,................

žal ni temu tako,........ tetkafletka je ravn odšla nazaj in tam naj ostane,...........

clock-img

12.02.2005, 20:51

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Je normalno. Moj je tudi nehal pri 2,5 letih in nato še začel podaljševati čas, ko gre spat. Jaz bi imela raje, če bi še spal opoldne, je bilo tak fajn zraven zalegnat,...

clock-img

12.02.2005, 21:04

clock-img

Anonimen

Moj pri skoraj treh letih čez dan doma spi po 3 ure. V vrtcu pa manj. Kakšno uro in pol, ker ima težave, ko ne eno uro ne more zaspati.

clock-img

12.02.2005, 21:08

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Naša tud nekje od drugega leta ne spi več...ampak ob 7-ih pa dol pade in spi do nekje 9-ih al pa še dlje

clock-img

12.02.2005, 21:40

clock-img

E_jen

pencil-img

72

Naš triletnik vsak dan po kosilu spi 2-3 ure.9nebesa Gre kar sam spat.

Zvečer pa od 8 pa do 6 zjutraj, pa še vmes se kaj zbudi. :(

clock-img

12.02.2005, 21:41

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Naš je star 3 leta in 3 mes in vsak dan spi najmanj uro in pol _(drugače ni za preživet).

clock-img

12.02.2005, 22:26

clock-img

puri

pencil-img

2171

Naš je pri dveh letih nehal spati popoldne,....pa mi to še bolj odgovarja, ker gre potem zvečer prej spat (že okrog pol 7-ih)!
Če pa slučajno kdaj popoldne zaspi, pa zvečer zaspi šele okrog 10-ih!

lp:)

clock-img

13.02.2005, 07:32

clock-img

Anonimen

Naš skoraj triletnik čez vikend dobri dve uri po kosilu, tako paaaaaše. Gre pa tudi kar sam spat, prav tako zvečer: mama, spat bi su.

clock-img

13.02.2005, 10:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.02.2005, 10:06

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Moj Sammy gre po kosilu še vedno spat 1-2 uri, moj 5-letni Jakob pa včasih gre,včasih pa preskoči popoldansko spanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem