cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

20 mesečnica in bugyboard

clock-img

08.04.2010, 10:58

clock-img

nynna

pencil-img

576

Zanima me, če je glede na vaše izkušnje punčka stara 20 mesecev dovolj velika za vožnjo na buggyboardu, ko bo njena novorojena sestrica v vozičku. Ali se da na buggyboard tudi vsesti če ne bi mogla več stati? Kakne so vaše izkušnje z njim? Hvala za odgovore:

clock-img

08.04.2010, 12:43

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Naš je bil sicer star 26 mesecev pa se je zelo obneslo. In potem, ko je imela hči dobro leto, je tudi sama raje stala na Buggy-ju kot pa se vozila v vozičku (no tam se je potem ta starejši rad voziluser posted image ).

Ti vsekakor priporočam nakup.

Aja, je tudi možno sedeti (naš bolj leni sine je to večkrat počel), ni pa zelo na komot. Se pa da.

lp

clock-img

08.04.2010, 16:30

clock-img

lindy

pencil-img

937

naša je stara 20 mescev pa se noče vozit gor, zato ti priporočam če se da si ga sposodi da sprobate.

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem