writing-img

27 teden - odprta 1 cm

clock-img

09.10.2005, 15:34

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Že naslov teme vam pove za kaj gre. Sem ful v skrbeh, iscer pa upoštevam nasvet G, da moram počivat. Drugače se počutim dobro, bebica je ful aktivna. Zanima me če ima katera izkušnjo v zvezi s tem!

Lep dan!

clock-img

09.10.2005, 15:49

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Kolegica je imela isti problem, pa je srečno rodila na rok. Le pazit se je treba.Srečno!user posted image

clock-img

09.10.2005, 16:31

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

PiaM, hvala, mi je kar lažje pri srcu! Torej ni nujno da rodim prej. Počivam pa in tudi bom še naprej.

clock-img

09.10.2005, 20:37

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Počivaj, strogo počivaj - to ti govorim iz lastnih izkušenj. Tudi sama sem bila odprta skoraj dva centimetra, v 6 in 20 tednu sem krvavela, tako da sem res počivala oz. lahko rečem ležala skoraj celo nosečnost.

Pri ženskah, ki so odprte je sigurno večja nevarnost prezgodnjega poroda. Jaz sem v 30 tednu dobila popadke, ki so mi jih zaustavljali do 37 tedna, nato pa sem šest dni pred rokom rodila (imela amnioskopijo) samo z umetnimi popadki. Nisem imela niti enega svojega. Ja, tko je to.

clock-img

09.10.2005, 21:01

clock-img

janč

pencil-img

136

ja predvsem počivaj
če se ne motim ti bodo preventivno dali inekcijo za razvoj pljučk, zaradi morebitnega poroda
rajši bodi pridna in veliko počivaj splača se, pa še turobno je zunaj in ne bo toliko težko
pa srečno

clock-img

09.10.2005, 21:13

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Punce hvala! Se bom držala tega! Za bebico vse!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem