writing-img

2 črtici še pred izostankom M??

clock-img

13.08.2008, 07:17

clock-img

Anonimen

Lepo pozdravljene.

Ker sem zadnje čase bila tako napihnjena, zaprta in tečna, sem šla narest test za nosečnost, in glej ga zlomka, 2 črtici sta 8 dni pred pričakovano naslednjo M. Ali je to mogoče??

clock-img

13.08.2008, 07:19

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

mogoče

clock-img

13.08.2008, 08:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vau, 8 dni prej je pa res hitro.
Zdaj ti ostane samo čakanje. Ko ti bo zamujala, pa naredi še enega za potrditev.

clock-img

13.08.2008, 11:50

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

Ja, sevede lahko. V urinu je med nosecnostjo hormon hcg, ta povzroci med drugim izostanek menstruacije. Torej je smiselno, da je prisoten, ze pred izostankom.
Jupi :)

Lp

clock-img

13.08.2008, 11:54

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka

Ja, sevede lahko. V urinu je med nosecnostjo hormon hcg, ta povzroci med drugim izostanek menstruacije. Torej je smiselno, da je prisoten, ze pred izostankom.
Jupi :)

Lp

...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

13.08.2008, 17:18

clock-img

Anonimen

Test sem danes še enkrat ponovila in res sta 2 črtici, sicer je druga bolj rahla, je pa le. Kar ne morem verjeti. Imam že eno hčerko, staro 22 mesecev. Upam, da ne bo M in da smo zares noseči.

Lep pozdrav vsem, pa hvala za odgovore.

clock-img

14.08.2008, 15:02

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

ja je mogoče jaz sem ga delala tud tolk časa prej zdaj sem pa v 31 tednuuser posted image

clock-img

14.08.2008, 15:53

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Nekatere ženske pač izločajo več hormona in zato testi prej zaznajo. Meni je tudi pokazal že veliko prej - v prvi nosečnosti 4 dni, tokrat pa 5 dni prej.

Čestitke user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

14.08.2008, 16:08

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Joooj kk ste lahko srečne, da vam tolk hitro pokaže user posted image , sploh pa da postanete user posted image user posted image . Upam, da bo meni tudi kdaj upelo zagledat tale čudež na testkuuser posted image .

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

15.08.2008, 12:59

clock-img

Anonimen

Je mogoče! user posted image Koncentracije hormona so pri posameznicah različne, prav tako je možno, da si imela ovulacijo prej kot na sredini cikla. Pri meni je bilo ravno obratno - mi je že več kot teden zamujala user posted image , test pa še vedno negativen.  Šele po dobrem tednu se je pojavila res rahla črtica. 
Je pa res, da so v času ovulacije možni tudi lažno pozitivni rezultati, zato ti priporočam, da v nekaj dneh test ponoviš.
Sicer pa čestitke. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem