writing-img

2 letniki in predstave

clock-img

25.11.2008, 12:49

clock-img

veselje07

pencil-img

42

mene še zanima še so 2 letniki premajhni za razne predstave....lutkovne in igrane?

hvala

clock-img

25.11.2008, 12:59

clock-img

moci

pencil-img

5572

v vrtcu jih gledajo, samo so zelo kratke.
za kaj daljšega je pa po mojem kriza, vsaj pri nas.

clock-img

25.11.2008, 13:01

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

mislim da ja tudi jaz imam hčerko ki je stara mal več ki 2 leti,in ne mislim it nikamor še z ta malo.Pri nas je problem že trgovina je zelo živahnauser posted image in ni prav nič pri miruuser posted image user posted image

clock-img

25.11.2008, 13:01

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Odvisno kako so navajeni,moja je bila še manjša ko sma začeli hodit na otroške predstave pa je vedno spremljala in bila pridna.Treba je zgodaj začet,da se otrok od malega privadi,pa ni problemov.

clock-img

25.11.2008, 13:05

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Menim, da je to čisto odvisno od otroka.  Takšni, ki se niti dve minuti ne morejo igrati pri miru, jih je tudi pri 4 letih težko peljati na predstavo. Otroci, ki so blj mirni in se tudi doma s čim zamotijo dalj časa, pa jih lahko že pri dveh letih pelješ na predstavo. Vendarle naj bodo predstave kratke in primerne otrokovi starosti.

clock-img

25.11.2008, 13:53

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

no mi imamo tudi dveletnika in se mi zdi da sploh še ni dorasel tej zadevi... je čist preživahen in aktiven .. . 

clock-img

25.11.2008, 13:56

clock-img

tažana

pencil-img

1601

jaz sem bila lansko leto na jesen  (torej je bila stara 2 leti) v Ljubljani v lutkovnem gledališču pa je bilo super. celo predstavo je gledala seveda z malo moje motivacije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem