writing-img

2 močna +, ampak...

clock-img

26.03.2010, 16:32

clock-img

Sunny77

pencil-img

31

Pozdravljene vse!
...nič več ne razumem, sploh se več ne poznam...
No, da vam na hitro povem za kaj gre...
Ta mesec sem bila 1000 % da nama ni ratalo, sej ne zato ker ne bi dovolj user posted image , ampak sem tako čutila...prsa me niso bolela na "tisti način", nekako se mi je zdelo da nisem...no pa včeraj (na 27 dan) se mi prikaže malo rozast izcedek, vsega zelo malo, pa danes zjutraj spet, pa spet zelo malo in prepričana sem bila da "prihaja"...no brezveze sem šla kljub vsemu naredit test in v pričakovanju minusa (-) zagledala user posted image ....nič ne razumem...
Ne znam si razložiti teh izcedkov (sedaj popoldan sem spet imela na hlačkah, tokrat temno rjav...)...TEST sem 2 x naredila in 2 x je pokazalo močan +...
Za sabo imam 2 splava, pa sem že vsa v paniki da se spet kej takega ne dogaja....
Za kakšno tolažilno besedo bom hvaležna!
Lp

clock-img

26.03.2010, 16:36

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

lahko da je vgnezditvena krvavitev, lahko je pa nekaj takega kot menstruacija-ampak ti si lahko nosecauser posted image
jaz bi cez kak dan, dva ponovila testuser posted image  za tiste znake nosecnosti pa tudi ves, da si nismo vse enake-jaz sem sele po testu ugotovila, da sem noseca...

tele pomagajouser posted image user posted image  - da bo cez dva dni plusek oz. crtica se vedno vidna

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

26.03.2010, 16:47

clock-img

Getreal

pencil-img

427

Jz sem tudi tako čisto malček pokrvavela tam enkrat v času, ko bi mogla dobit menstruacijo. En, dva dni, ampak vse skupaj nič. Čez en teden sem pa pol nardila test in je bil +. user posted image
Sedaj smo pa že v 38 tednu user posted image
Srečno, upam da vam  je uspelo!

clock-img

26.03.2010, 19:39

clock-img

Anonimen

No jaz sem tudi v takšnem položaju,tako da tudi ne vem.Kaj ni malo pozno ,da bi bila vgnezditvena v času ,ko bi mogla pridt user posted image ....No upam ,da se ti izteče brez kakršnih koli slabih posledic in ,da plusek ostane plusek še naslednje mesece.

clock-img

27.03.2010, 12:31

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Počakaj do srede in še enkrat naredi test. Vmes se pa pošteno zamoti, da bosta dve muhi na en mah se lahko lotiš spomladanskega čiščenja user posted image . Držim pesti, da nam boš takrat sporočila, da je še vedno plus user posted image .

- www.mojasobica.si -

clock-img

27.03.2010, 12:54

clock-img

Sunny77

pencil-img

31

Hvala punce za optimizem!
Sem kar realna....res je da vse kaže na nosečnost, ampak obstaja vedno tisti ampak...
Sicer pa se oglasim!

Hvala še enkrat!

clock-img

27.03.2010, 21:39

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Roza izcedek pred M je tudi pri meni pomenil močen user posted image
Čestitike user posted image
Jah ponavadi zanosimo ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo user posted image

clock-img

29.03.2010, 08:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Roza izcedek pred M je tudi pri meni pomenil močen user posted image
Čestitike user posted image
Jah ponavadi zanosimo ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo user posted image

a dej??? jst sm ga tud mela vceri.... user posted image no, samo da imam jaz predviden test 1.4., torej cez 4 dni, predvidena M pa nej bi se prikazala sele 4.4. user posted image nc bomo vidli... ceprav nimam nobenih posebnih znakov zaenkrat, da se karkoli dogaja inside me...

clock-img

29.03.2010, 09:01

clock-img

Anonimen

Čestitke.user posted image user posted image user posted image duser posted image user posted image

Ampak glede na to, da sta za teboj že dva splava, bi jaz šla čimprej do G in naj ti predpiše Dabroston kot podporo za nosečnost.user posted image

clock-img

29.03.2010, 09:50

clock-img

koala

pencil-img

5539

Upam da se obdrži, mogče pa bi res topila do g da ti kaj predpiše.
Vgnezditvena pa ne more biti ker potem nše ne bi bilo nosečniškega hormona in pozitivnega testa.

Stiskam pestke da boš čez 8 mesecev stisnila k sebi štručko.

baguska tudi zate moooooočne pestke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.03.2010, 10:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hvala koalca!!user posted image

clock-img

29.03.2010, 17:35

clock-img

Anonimen

Pri meni je bilo isto, nobenih znakov, močni plusi, rahla krvavitev, rjava, rdeča, nekaj dni nič, spet rahle krvavitve, ...Bila je izvenmaternična nosečnost.
1000 žensk - 1000 različnih zgodb. Držim pesti, da ti tokrat uspe!

clock-img

29.03.2010, 20:48

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Strinjam se s skuštrano Suzi. Pojdi do G naj te pregleda...sicer pa lepo nosečnost

clock-img

31.03.2010, 09:09

clock-img

Sunny77

pencil-img

31

Punce hvala!
Bila sem pri G. izgleda da je nosečnost in na UZ se zaenkrat ker je še full prezgodaj vidi le gestacijska vrečka! Mislim, da ni izvenmaternična, ker bi to verjetno že videla na UZ, sicer pa krvavitev nimam...kar je bilo je bilo tisti 1 dan pred predvideno M in predpostavljam, da je šlo za vgnezditveno...

Sedaj pa..... bomo videli, ...ne razmišljam o tem, poskušam živet kot da ni nič, ni lahko ampak se močno trudim....čez 2 tedna še ne pregled...

Hvala vsem za pozitivne misli in upam, da vam bom lahko enkrat napisala, da je pa zdaj vse ok!

Srečno vsem!

clock-img

31.03.2010, 09:33

clock-img

koala

pencil-img

5539

Sunny77 močnoooooooo stiskam pestke da bo čez dva tedna močan srček, čez 8 mesecev pa zdrava dišeča štručka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem