writing-img

2 vprašanji

clock-img

30.09.2010, 17:57

clock-img

srečnajulijka

pencil-img

2

pozdravljene
imam 2 vprašanji

doma imamo 2 meseca starega fantka, ga polno dojim, zanima me če si izčrpam mleko, kako dolgo je še uporobno potem in ali ga je dobr mal pogret?
in drugo vprašanje: en uhec se mu viha s čim bi ga "fiksirala" kakšna ideja, nasvet?

hvala vam za odgovore in čim več lepih trenutkov z vašimi malčki/malčicami

clock-img

30.09.2010, 18:01

clock-img

ninkica

pencil-img

387

Ko si mleko sčrpaš ga lahko daš v skrinjo,ki počaka do 6 mesecev.
V hladilniku je pa obstojno 24ur.Ko ga potrebuješ segreješ v lončju posodico in daš flaško notri in mleko segreješ isto narediš pri mleku če je zamrzjeno.Če boš zamrzjeno mleko zavrela se ti bo sesiril.

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

clock-img

30.09.2010, 18:24

clock-img

Luna*

pencil-img

193

Meni so ga kot dojenčku lepli s tistim belim trakom (ki je kot lepilni trak, sam ga maš za kožo oz. za zalepiti gazo na rano) ne vem kako mu je ime.

clock-img

30.09.2010, 18:31

clock-img

tix

pencil-img

908

doma imamo 2 meseca starega fantka, ga polno dojim, zanima me če si izčrpam mleko, kako dolgo je še uporobno potem in ali ga je dobr mal pogret?

Pogreješ ga lahko pod vročim curkom vode iz pipe

en uhec se mu viha s čim bi ga "fiksirala" kakšna ideja, nasvet?

To  pa tudi mene zanima, naš ima oba user posted image nevem če ne boli ko odlepiš ta trakuser posted image

clock-img

30.09.2010, 18:33

clock-img

drifty

pencil-img

52

Mislim da se temu belemu lepilnemu traku reče mikropor.
Dobiš ga v vsaki lekarni.

clock-img

30.09.2010, 19:00

clock-img

Luna*

pencil-img

193

drifty ja bi znalo bit to. Pa tudi v vsaki trgovini ga zdaj majo. Ponavadi je pri hanzaplastih in vatah.

A ja kolk boli ko ga odstraniš? Če ma dosti lask bo res šlo bolj težko. Jaz sem bla brez lask do 1 leta. Vsaj za neki je blo to koristno user posted image  

clock-img

30.09.2010, 19:49

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

Materino mleko je na sobni temperaturi obstojno tudi par ur, v hladilniku tam okoli 24 ur ali celo malo več, v skrinji pa par mesecev. Greješ ga pod tekočo toplo vodo (če je prevroče se ti zna sesiriti).

Dojenčku poa nikar ne lepi ušes z raznimi trakovi, lepilo na njih bo samo razdražilo občutljivo kožo, dosežeš pa s tem nič. Raje ga pazljivo drži in mu vedno, ko kje leži, poravnaj ušeska. Sčasoma se bodo "odvihala".

clock-img

30.09.2010, 21:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srečnajulijka

in drugo vprašanje: en uhec se mu viha s čim bi ga "fiksirala" kakšna ideja, nasvet?

tudi moji pupiki štrlijo ušesa in so nam zdravniki rekli da trakci čisto nič ne pomagajo..

< Sporočilo je popravil nikica85 -- 30.9.2010 21:34:02 >

clock-img

02.10.2010, 10:23

clock-img

srečnajulijka

pencil-img

2

hvala vam za odgovore, za ušeska lepilni trak ne pride v poštev sm misla na druge ideje. bomo poskušali sami skrbet da bo vedno raven  user posted image user posted image

clock-img

02.10.2010, 16:32

clock-img

ninchi9

pencil-img

435

Kaj pa kakšna tanka tetra kapica, da jo ima skoz gor??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem