writing-img

2nd semi final Maja Keuc - Eurovision 2011

clock-img

12.05.2011, 11:44

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Ajmo malo navijat za našo pesem, Majo in spremljevalne vokalistke.

GO GO GO Slovenia!!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.05.2011, 11:47

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Maja gre dalje sigurno- smo se že dogovorili user posted image user posted image !

ROŽICA

clock-img

12.05.2011, 12:34

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Mi ni do navijanja, k je bedna pesem... Itak pa ta evrosong vsako leto slabši.. kmal bo ratalo vse skup ena rave parada...

včasih so bli vsi lepi, zdej pa v množici 30 komadov ne vem če bi lahko enga zbrala da je vsaj tko prijeten da bi uživala če bi ga 2x slišala

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.5.2011 12:35:41 >

clock-img

12.05.2011, 13:08

clock-img

madona77

pencil-img

229

Maji privoščim dobro uvrstitev, čeprav mi pesem ni všeč. Pa tudi njeno petje mi zveni nekako ponarejeno,oz.ni naravno.

clock-img

12.05.2011, 13:10

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: madona77

Maji privoščim dobro uvrstitev, čeprav mi pesem ni všeč. Pa tudi njeno petje mi zveni nekako ponarejeno,oz.ni naravno.

se podpišem pod tole.... men se tud niti podrazno ne dopade..  tud men gre njeno petje na živce, zlagano, neko cviljenje.. še vedno ji pa želim veliko sreče in uživancije predvsem...

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 12.5.2011 13:11:13 >

clock-img

12.05.2011, 13:14

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Men tud pesem ni preveč všeč in to zato, ker zelo nerazumljivo poje. Baje pa da bo pela danes v angleščini? No glas mi je suuuper tak da navijam za njo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 13:33

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

sucks ......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

12.05.2011, 13:36

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Meni pa zdi, da je končno ena pametna pesem in ena super vokalistka!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 13:37

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

GO Maja! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 16:56

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

vokal dober, pesem bedna, njena zmaga na emi pa mi je delovala posiljeno. Omar je bil ful boljši.....................to je pa že druga zgodba.

clock-img

12.05.2011, 17:13

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

vokal dober, pesem bedna, njena zmaga na emi pa mi je delovala posiljeno. Omar je bil ful boljši.....................to je pa že druga zgodba.

Sori, Omarjeva pesem je bla taka, kot bi jo prepisal iz konca kake risanke, ko so vsi na koncu veseli in srečni in skupi zapojejo...

Meni je Maja všeč in držim pesti. mogoče pa bo user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

12.05.2011, 17:31

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Men tud pesem ni preveč všeč in to zato, ker zelo nerazumljivo poje. Baje pa da bo pela danes v angleščini? No glas mi je suuuper tak da navijam za njo! user posted image user posted image user posted image

Ja, danes bo pela v anglescini... in pesem slovenska tudi meni ni vsec... angleska je pa veliko bolj spevna, lepo se slisi kaj poje... in dejansko mi je tudi samo besedilo bolj vsec, kot mi je bilo slovensko...:)

Tako da, navijamo za Majo;) In finale seveda:)

clock-img

12.05.2011, 17:56

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

zdej mal po youtubi surfam, dejansko pomoje prvič vidim da random folk hvali našo pesem... in pevko user posted image (čeprov vsem je bla tut norveška všeč, pa so vseen obtičal v polfinalu)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

12.05.2011, 18:57

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Meni je pa po "malijon" letih končno dober vokal, ki zastopa Slovenijo, pa tud če pesem ni tuk dobra. Tko da danes po dolgem času tud jest spremljam evrosong in navijam za Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Aja, pa peglat moram, tko da me tud to drži pokonci user posted image ....

clock-img

12.05.2011, 19:04

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Omar in Anžej sta bla pa res dobra, ja, lepo vas prosim.

Ni bla tema odprta, da dajmo malo navijat?

Maja in vse 4 backvokalistke pojejo fenomenalno, pesem v kompletu naredijo super. Kdor lahko, pač sliši. Če bi se ocenjevala kvaliteta izvedbe, bi imeli tukaj velike možnosti. Ja, jaz sem 100% prepričana, da gre v finale.

Na YT je posnetek vaje za eurosong, ogledalo si ga je že več kot 87,000 ljudi z vse Europe, tako da podporo ima.

Go, go, go, Maja!!!user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=0Qp6jZwDiiA

clock-img

12.05.2011, 19:20

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: madona77

se podpišem pod tole.... men se tud niti podrazno ne dopade..  tud men gre njeno petje na živce, zlagano, neko cviljenje.. še vedno ji pa želim veliko sreče in uživancije predvsem...

Podpis.
Še nekaj časa nazaj sem bila navdušena nad njenim glasom, ampak čez nekaj časa ko ga poslušaš ali pa se malo bolj poglobiš, pa kar nekaj nerazumljivo poje.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

12.05.2011, 20:05

clock-img

end1

pencil-img

1598

držim pesti za Majouser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 20:40

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Meni je Maja super...zelo lepo poje, dobro izgleda. Pesem mi pa ni všeč. In seveda danes navijam za uvrstitev v finale.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

12.05.2011, 20:43

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88
Ja, danes bo pela v anglescini... in pesem slovenska tudi meni ni vsec... angleska je pa veliko bolj spevna, lepo se slisi kaj poje... in dejansko mi je tudi samo besedilo bolj vsec, kot mi je bilo slovensko...:)

Meni je pa pesem v slovenščini kar v redu, v angleščini pa super - je dosti boljše izpadla kot v slovenščini. Pa če primerjam z lansko zmagovalko evrosonga, mi je tale Majina pesem v angleški verziji 10x bolj všeč. Vokal ima pa itak super. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

12.05.2011, 20:49

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Meni je pa pesem v slovenščini kar v redu, v angleščini pa super - je dosti boljše izpadla kot v slovenščini. Pa če primerjam z lansko zmagovalko evrosonga, mi je tale Majina pesem v angleški verziji 10x bolj všeč. Vokal ima pa itak super. user posted image

Sicer v osnovi tudi meni slovenska pesem ni slaba, ampak dokler nisem prebrala dejanskega besedila nisem razumela o cem poje:S In to me je zmotilo... iz tega vidika mi je angleska veliiiko boljsa:)

clock-img

12.05.2011, 21:17

clock-img

valči

pencil-img

2344

user posted image tudi jaz navijam za Majo in njen glas mi je resnično krasen.In agleška verzina pesmi mi je veliko bolj všeč,kot slovenska.Res navijam zanjo.

Po dolgem času se strinjam z Eminim izborom.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

12.05.2011, 23:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

JEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAJAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2011, 23:03

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

MAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CARICA SI!!!!!!!! JAZ SEM ČISTO OOOOOUUUTT!!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

12.05.2011, 23:03

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

koncnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

12.05.2011, 23:10

clock-img

katipi

pencil-img

937

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem