writing-img

2x ovulacija????

clock-img

25.03.2005, 08:37

clock-img

mujcek

pencil-img

931

mene pa spet nekaj muči...

Ali je možno, da imaš v enem ciklusu s klomifenom 2x O? :zmeden:

Jaz naj bi jo imela pret enim tednom (če sodim po bolečinah); celo noč in še sedaj pa me vsakič, ko se bolj na hitro premaknem-v sp. delu trebuha; potem me nekaj spika, ponoči me je to celo zbudilo. Tudi med sp. odnosom sem imela bolečine.:(

Ali je imela katera podobne težave? :zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 08:41

clock-img

Mikec

pencil-img

63

Jaz sicer ne jem klomifena sem imela pa podobne obcutke, enkrat ne je spikal en jajcnik, drugic drugi, pa med sp. odnosom me je tud bolelo..:zmeden:

Tako da tudi meni ni nic jasno, odkar malo opazujem pojave ki naj bi bili ob ovulaciji mi je itaq vse cudno:zmeden:

Tako da nisem pametna, ampak za :modri::roza: vse..

Lp

clock-img

25.03.2005, 08:42

clock-img

Bety

pencil-img

546

Mene je tudi od Klomifena obupno vse bolelo v času O...verjetno več filiklov...tudi potem me je bolelo, ker sem ostala noseča....en teden pred M rajši ne seksaj....pazi se, ker je maternica zeeeelo občutljiva in sluznica ni takšna, kot pri normalnem ciklusu, zato vsem priporočajo PITJE PROMETRIJUMA!!!!!....

Srečno!!!!

:rozica:

clock-img

25.03.2005, 08:43

clock-img

enci

pencil-img

464

mujcek,
mislim, da je to čisto možno. A UZ-ja nimaš predvidenega? Jaz sem ga ravno včeraj imela, pa me je spraševal, če me kaj boli, ker imam na desni strani poleg znaka, da je bila O vidno eno cisto 38 mm. Kaj pa vem, nič nisem posebej čutila, ali sem morda mislila, da gre za O ... Rekel mi je, da je to posledica Klomifena in se sama od sebe ščisti ...
Sam sem vseeno malo :zmeden: Morda ne bi bilo slabo, če bi gin vprašala za UZ.
Lp

clock-img

25.03.2005, 13:29

clock-img

mujcek

pencil-img

931

res škoda, da mi O ne spremljajo z UZ :(, potem bi vsaj vedela pri čem sem...

mogoče res sedaj ne bi smela :sloncek:, ampak kako se vzdržati???? :)-

clock-img

25.03.2005, 22:04

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Hmmmmmm cudno:zmeden2:, tudi jaz sem imela, vsaj po obcutkih, O pred 4 dnevi, pa me se danes spika na desni strani, pa tudi med :sloncek: me je bolelo, ravno tako na desni.

kaj bi to bilo?

clock-img

26.03.2005, 07:29

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Punce!
Nekaj časa nazaj sem pisala na RR prav zaradi takih občutkov! Sicer nisem nikoli jemala klomifena ampak vseeno:
med ovulacijo me je špikalo (nič čudnega) potem pa čez en teden spet! Pa bolečine med :sloncek: (bolj tiščanje in napetost kot pa neke prave bolečine).
Klicala sem takoj mojo G, se naročila....
ko sem prišla na vrsto mi je :hudicek: že zaostajala, ker sem bila :nosecka:!
Upam, da imate enak "problem" ;)
držim :miska::miska::miska:
da boste :nosecka::nosecka::nosecka:
srečka :nosecka:cuma

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem