writing-img

3,5 letnica v kolesarskem sedežu?

clock-img

17.05.2010, 09:48

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Zanima me, do kdaj ste prevažale svoje otroke v kolesarskih sedežih. Vem, da so sedeži deklarirani do 22kg, vendar ali je to tudi dejansko izvedljivo. Hčerka ima okrog 15kg in je velika 100cm.
Sem gledala tudi tisti drog za pripet kolo, pa se mi zdi, da mora bit kar težko vleč otroka za seboj, je lažje zadaj v sedežu pomojem. Hvala za kakšen nasvet.

clock-img

17.05.2010, 10:54

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

spredaj se vozi otroke samo do 15 kg afaik. ker sem gledala sedeže in sprednji so bili do 15 kg, uni za zadaj pa do 22kg.

clock-img

17.05.2010, 15:57

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz našo komot vozim v Hamaxu- 106cm, 17 kg- naslednje leto bomo pa verjetno na "drog" presedlali...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

17.05.2010, 19:35

clock-img

Adelina

pencil-img

962

O, super. Hvala Čebelica Maja.

clock-img

17.05.2010, 22:08

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

4-letnik s skoraj 22 kg in 118cm se še brez problema zbaše v Hamax-ov sedežuser posted image . Je pa res, da sedež ni "v luftu" ampak je fiksiran na prtljažnik.

clock-img

18.05.2010, 10:05

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Hvala. Pa bi šlo tudi v luftu-imava namreč oba kolesa brez prtljažnika?

clock-img

18.05.2010, 10:55

clock-img

Ana009

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Hvala. Pa bi šlo tudi v luftu-imava namreč oba kolesa brez prtljažnika?

Poskusi, preden se odpeljes... ce se ne bo prevec zibal gor in dol.. potem je OK. drugace pa sam prtljaznik stane nekaj eur.. se vedno bolje in ceneje kot nov sedez.. moje mnjenje..

clock-img

18.05.2010, 22:42

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

jaz imam sicer prtljažnik, ampak je sedež toliko višje montiran, da v bistvu visi v luftu- včasih se res že precej "gunca", ampak zgleda, da ji je všeč, ker mi dostikrat zaspi notri (še dobro, da imamo Siesto, ki se ga da poležat)user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem