writing-img

32.TEDEN

clock-img

14.09.2006, 16:32

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Najprej en lep pozdrav.Zanima me kakšen je ultrazvok v 32.tedenu ki je plačniški.Ali je kaj drugačen od ostalih .Ali se splača plačati .Pri nas v Zagorju je 10.000 sit.Ali izveš kaj novega? nana123

clock-img

15.09.2006, 14:33

clock-img

sabini

pencil-img

466

Jaz imam tudi plačniškega sedaj ko bom 32t. ej ne vem meni je rekla da je fino da pogleda če imam dosti plodovne vode....in da me ne bo skrbelo . Jaz bom šla stane pa 9.ooo sit pri nas. Sj če pogledaš kolkokrat si pa noseča pa daš tiste par jurjev že zarad občutka da je res vse o,k, tam notri. l.p.user posted image

clock-img

15.09.2006, 15:53

clock-img

Anonimen

Je možno, da ti tak UZ nardi v 3D? user posted image  ALi je samo z navadnim UZ user posted image .

clock-img

15.09.2006, 18:22

clock-img

Clody

pencil-img

578

Jest sm dala v Grosuplju 6.000,00, tko da bi se lahk kam drugam zapeljala če se ti zdi predrag. Se mi pa zdi fino, da ga imaš, da vidiš da je vse ok, ker nevem če ti potem še kak pripada, razen CTG-jev!! Jest sm bla bolj mirna no, kaj pa vem!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

15.09.2006, 20:12

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ah nič kaj ne zveš novga....mogoče ti povejo spol,če je v pravilni vstavi(glavični,...)če so pretoki postelce ok,....mogoče kolk je veliko in težko dete-......standard,ki ga opravljajo ginekologi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem