writing-img

32 teden, popadki

clock-img

07.03.2007, 12:14

clock-img

simanej

pencil-img

91

Imam prijateljico, ki je v 32 tednu nosečnosti in je dobila popadke, je tudi za dva prsta odprta, zdaj ima strogo ležanje in nitrodur nalepke. Zanima jo če v primeru da bo rodila ali bo imala carski rez.

clock-img

07.03.2007, 12:17

clock-img

živa

pencil-img

2366

Zakaj bi pa imela carski rez? Naredili bi ga le, če bi bil otrok ogrožen. Prezgodnji popadki, kolikor vem, ne indicirajo carskega reza. 

Lp,

živa

clock-img

07.03.2007, 12:32

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Hm, jst sm dobila popadke v zadnjem dnevu 32t, naslednji dan se pravi sm glih stopila v 33t, sem se sla pokazat v porodnisnico, cist preventivno.,ker nisem vedla da imam popadke, ampak sm misnla da mi trebuh otrdeva, no in sm bla ze 8cm odprta in glavica se je ze spucala po kanaluuser posted image Seveda sem rodila naravno in extra hitrouser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

07.03.2007, 14:39

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Tudi jaz sem dobila popadke v 32 tednu in dobila te nalepke in strogo mirovanje. Dobila sem še tudi injekcije za razvoj pljučk malčka, v primeru če bi se res rodil tako zgodaj. A sem zdržala in rodila v 37 tednu naravno, sicer mi je voda odtekla, popadkov pa ni bilo od nikoder, tako da so priskočil na pomoč umetni. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem