cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D/4D UZ

clock-img

08.07.2011, 18:11

clock-img

_perla_

pencil-img

373

Pozdravljeni,

ali ste šle na 3D/4D UZ in kam? Bolj me sicer zanima Štajerski konec, ampak če je kje bolj poceni in kvalitetno, se tudi odpeljem kam user posted image Torej ja - koliko stanejo in ali posnamejo tudi CD?

clock-img

08.07.2011, 18:37

clock-img

mamicaaa

pencil-img

108

Jaz sem bila v 1. nosečnosti (lani feb.) na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju. Sem bila zadovoljna- bebica je pa bila na žalost obrnjena tako, da nismo nič vidli... no pa smo čez en teden dobili nov termin, ko smo končno lahko vidli našo pikico. Plačala sem samo enkrat(60 ali 70€ ne spomnim se več točno)- dobila sem pa ful slikic pa na USB ključek mi je posnel.
Zdaj sem noseča drugič in po vsej verjetnosti ne bom šla, prvič sem šla pač na vse kaj je možno bolj iz radovednosti.

Sara 2010
Hana 2012

clock-img

08.07.2011, 19:18

clock-img

_perla_

pencil-img

373

Kakšne pa so izkušnje pri dr. Pelkičevi?

clock-img

08.07.2011, 19:25

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

ce si s stajerskega konca blizu Velenja-dr. Levak v ZD.
slike in filmcki na DVDju, cena mislim da 70 ojrekou, casa si vzame nekje eno uro.
pri nas je bilo prvo, kar smo zagledali v 3D-pimpekuser posted image potem smo iskali se obrazek oz. smo gospodica rukali, da bi umaknil rokico z njega...

ja, lustno je to gledatuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

08.07.2011, 22:45

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

V prvo sem šla k dr. Rosiču na Ptuj. Plačala 50€, dobila cd, vmes sem se šla sprehajat, da je lahko pogledal še za spol. Not sem bila prb. 30 minut, ker se je okoli tega ali bo punca ali fant resnično potrudil in gledal dokler ni bil 100%. Pa še prav nam je napovedal. Slik smo tudi nekaj dobili. Zdaj v drugo grem spet 100% k njemu.

clock-img

09.07.2011, 08:49

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

V prvo sem šla k dr. Rosiču na Ptuj. Plačala 50€, dobila cd, vmes sem se šla sprehajat, da je lahko pogledal še za spol. Not sem bila prb. 30 minut, ker se je okoli tega ali bo punca ali fant resnično potrudil in gledal dokler ni bil 100%. Pa še prav nam je napovedal. Slik smo tudi nekaj dobili. Zdaj v drugo grem spet 100% k njemu.

Jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu, kolegica pa pri dr. Rosiču - in je bla ful zadovoljna s svojimi slikami, dokler ni vidla mojih. Rekla je, da ona nima niti ene tako lepe. Notri sva bila po moje kake tri četrt ure in bilo je čudovito user posted image Spol pa je čisto brez problema videl in ga seveda prav napovedaluser posted image Sicer pa še za Lukmana nisem čula, da bi narobe napovedal.

clock-img

09.07.2011, 21:16

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Jaz sem bila tudi pri dr. Lukmanu, kolegica pa pri dr. Rosiču - in je bla ful zadovoljna s svojimi slikami, dokler ni vidla mojih. Rekla je, da ona nima niti ene tako lepe. Notri sva bila po moje kake tri četrt ure in bilo je čudovito user posted image Spol pa je čisto brez problema videl in ga seveda prav napovedaluser posted image Sicer pa še za Lukmana nisem čula, da bi narobe napovedal.

A mi daš številko? user posted image Lahko tud na fb. 

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 9.7.2011 21:17:19 >

clock-img

11.07.2011, 11:35

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Podpis! user posted image user posted image user posted image

Bila prvič (december l. 2008) in drugič (pred enim tednom user posted image ) in vedno zelo zadovoljna. Posname pa ti slikice/filmčke na USB ključek, cena 1. in 2. pa je bila 70,00 EUR. Si vzame čas in vse lepo komentira.

p.s. dela pa na Ptuju!

clock-img

12.07.2011, 00:22

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Bila v SG, dr. Lužnik, 60€, posname cd, sprinta slikico.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

12.07.2011, 07:51

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image dr. Rosič user posted image user posted image user posted image user posted image Ptuj

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem