cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D UZ

clock-img

03.10.2005, 08:58

clock-img

meta22

pencil-img

562

Tako ste me navdušile za 3D UZ da se tudi sama odločam da bi šla. Zanimajo me vaše izkušnje (se splača), kje najdem več slikic in pa kje na štajerskem lahko to opravim (tel.št., cena,...).
Hvala

clock-img

03.10.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

Poglej v moj album (Naša pikica), tam imam par 3D fotk.
Smo pa bili v Slovenj Gradcu v ZD, kjer je ena G (pojma nimam, kako se piše user posted image  ) ima privat (Štorklja). Cena je bila 10.000, pa s sabo si moral prinest ključ, da ti je posnela gor.
Dej malo pobrskaj po iskalniku user posted image

clock-img

03.10.2005, 10:14

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Temo imas ze odprto ... tukaj!

Lp, Ursa

clock-img

03.10.2005, 11:15

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Jaz sem tudi bila v SG. Celoten UZ ti dela v 2D, in ti ga posname na USB ključ v obliki kratkih filmčkov. Gor ti posnem tudi nekaj slikic v 3D.
Jaz sicer nisem bila preveč zadovoljna s tem UZ, ker sem imela občutek, da ga zdravnica sploh ne obvlada, pa zelo nestrokovno je delovala. Z njim je v večini upravljala sestra
Sem kar srečna, da imam res dobro osebno ginekologinjo, ki ji lahko zaupam, tej iz SG ne bi mogla.

Celoten UZ pa res traja kakšno uro, tako da se lahko otročička res nagledaš.user posted image

To je moja izkušnja.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

03.10.2005, 21:55

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Jaz sem ze vse teme prebrala, pa nisem nikjer zasledila, da v SG snemajo tudi na CD! Kdo kaj ve?

Midva se sicer nisva nic narocila, ampak ker imava jutri nujno pot v MB in ker imam dopust bi sla spotoma se v SG, ce bi naju sprejeli ... bova zjutraj poklicala ... kdo ve koliko casa naprej se je potrebno narociti? In seveda ce posnamejo tudi na CD!

Hvala za odgovor!

Lp, Ursa

clock-img

06.10.2005, 12:27

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Odgovora nisem dobila ... ginekologinjo, ki to delo opravlja v SG pa tudi ne ... telefon je na enem od linku zgoraj, ampak se nihce ne oglasa. Tako da tega pregleda nismo opravili!
Na zalost.

Kdo ve kdaj delajo?

Lp, Ursa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem