writing-img

3D pregled pri dr.Strah

clock-img

28.10.2008, 08:37

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni,
mogoče kdo ve, ali moraš prinesti s seboj cd/dvd za snemanje, da ti posnamejo gor slike ali film? kaj pa print oblika, tud kaj dobiš?

Mam drug teden, pa se tko veselim, da se že danes pripravljam. user posted image

Hvala.

Lep dan.

user posted image

clock-img

28.10.2008, 08:50

clock-img

Piruri

pencil-img

1105

Nam je kar ona dala cd na NS, ker smo ga pozabili....lahko pa ga sama prineseš in ti bo sličice prilepila gor....

www.by-ab.si

clock-img

28.10.2008, 09:32

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

nama sicer ni posnela cd-ja, ker ni imela pravega uz, sva dobila 3 slike. mi je pa takrat, ko sem se naročila rekla, da naj cd prinesem s sabo, saj nimajo vedno cd-jev na zalogi.

clock-img

28.10.2008, 11:21

clock-img

Anonimen

Hvala vama za odgovor. Bom vzela s sabo!

Lep dan,
L

clock-img

28.10.2008, 14:24

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

s sabo imej CD-R.

clock-img

28.10.2008, 19:17

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jaz sem sicer imela s seboj prazen cd, da bi mi posnela gor vse slikce + bitje srčka mojega pikeca... pa se to ni zgodilo... tako da sem dobila samo slike... dobila pa sem jih 6, ker moj partner žal ni utegnil pridt z mano, pa da bo kao še on malo bolje videl kaj je zamudil... prvega utripa srčka pa žal ni slišal user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem