cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D ultrazvočni pregled

clock-img

27.11.2010, 18:46

clock-img

Lorenna

pencil-img

5

Živijo ... mene pa zanima v katerem tednu nosečnosti je najbolje opraviti ta UZ pregled, kje ga toplo priporočate oz. ali je bila katera na 3D pregledu v Slovenj Gradcu, Dobrni ali Ljubljani (te lokacije so mi namreč najbližje) in ali ste zadovoljne s posnetki in slikami ... za odgovore se Vam vnaprej zahvaljujem !!!

clock-img

27.11.2010, 19:58

clock-img

nusi

pencil-img

1833

bila sem v Drvljah, zelo zadovoljna, samo cena je sigurno najvišja v Ljubljani. Na tvojm mestu bi šla v kakšne drug kraj če že lahko izbiraš.
Priporočajo obisk med 25 in 30 tednom

clock-img

27.11.2010, 23:23

clock-img

Lorenna

pencil-img

5

... aja, pa še to bi rada dodala ... VEM da je bila ta tema že odprta, ampak me zanimajo NOVE izkušnje, in ne predlogi starih forumov ... tako da bi res prosila use tiste ki so bile na 3D da mi posredujejo te informacije ... HVALA !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem