cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D ultrazvok dr. Lukman

clock-img

15.07.2009, 20:20

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

Pozdravljene!

Mene pa zanima če je bila katera pred kratkim na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju. Kako poteka pri njemu pregled in koliko stane???

Hvala za odgovore user posted image in uživajte v poletnih dneh!!!!

clock-img

15.07.2009, 20:30

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Pozdravljene!

Mene pa zanima če je bila katera pred kratkim na 3D UZ pri dr. Lukmanu na Ptuju. Kako poteka pri njemu pregled in koliko stane???

Hvala za odgovore user posted image in uživajte v poletnih dneh!!!!

mi smo bili na 3d uz pri dr lukmanu...bili smo zgodaj naročeni (za 3d si naročen izven delovnega časa)...meni je bilo ful v redu...posname in shrani nekaj filmčkov in slikic...sabo imej usb ključ ali cd...boljše je usb ključ...stane pa 70 eur...mislim pa, da je najboljše, če se 3d uz naredi do 26 t...vse ti razloži kaj je..če se vse ne vidi te tudi prenaroči in potem je drugič zastonj....če nočeš izvedet spola ti ne pove...kako poteka??? hmmm ja vležeš si na mizo, namaže ti z gelom trebuh in ti da sondo na njega pol pa preko monitorja gledaš svojega user posted image ....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

16.07.2009, 14:18

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jaz sem naročena v ponedeljek, noseča bom pa takrat ravno 27 tednov.
Sem pa bila pri njem že pred tremi leti, v prvi nosečnosti. Pregled je takrat trajal kakih 45 minut in res je vse lepo razložil. Slike je potem shranil na najin ključek.
Pravzaprav je vse tako, kot je napisala že detelja.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem