writing-img

3D ultrazvok v Postojni

clock-img

01.02.2010, 09:32

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Danes gremo pogledat bejbija user posted image , pa me zanima, ali je katera pred kratkim bila, ker bi rada vedela:
- ali je cena še vedno 80 evrov in
- ali moram prinesti s sabo kak CD ali DVD.

In kako je bilo?

Hvala,

lp,

živa

clock-img

01.02.2010, 09:55

clock-img

romy

pencil-img

580

Smem vprašat v katerem tednu si, da greš na 3D?

Hvala in lp

clock-img

01.02.2010, 10:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=110

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

01.02.2010, 10:07

clock-img

zoey

pencil-img

823

Bila sem v začetku decembra, dvomim da se je od takrat podražilo user posted image Delala mi ga je dr. Jordanova in sva se ful nasmejali. Je rekla, da tako trmastega otroka še ni videla user posted image Ni bil ravno kooperativen, me je kar namatrala (premiki, vstajanje, skakanje, L, D bok) in prebutala z UZ-jem po trebuhu, pa se ni dal motit. Se je pa posvetila in je trajalo več kot pol ure, potem je pa obupala user posted image CD dobiš tam. Lepe slikce in filmčke želim.

clock-img

01.02.2010, 10:32

clock-img

živa

pencil-img

2366

Maxica, hvala, sem gledala to povezavo in klicala tja, pa se ni nihče javil, zato sem vprašala še na RR. Sprašujem zato, ker sem nekje zasledila, da če prideš brez CD-ja, je dražje. No, sem ugotovila, da so bile to dezinformacije user posted image .

Sem pa 27 tednov noseča.

Pri meni se prvi ni in ni hotel obrniti tako, da bi ga videli v obrazek, pa je bil na srečo dr. tako prijazen, da me je še enkrat naročil na nedeljo, ko je bil dežuren user posted image , in potem smo ujeli kako grimaso user posted image . Drugi je bil bolj prijazen do mene user posted image ; kakšen bo tretji, pa izvem danes user posted image .

Lp,

živa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem