writing-img

3 mesečnik- hotel, bazen

clock-img

12.09.2006, 12:43

clock-img

smeska

pencil-img

73

Pojavlja se mi kup vprašanj. V dar sva z možem dobila vikend paket v hotelu user posted image . Takrat bo najin user posted image  star ravno 3 mesece. Ta hotel ima tudi bazen. Kje imeti otroka na bazenu? Kaj naj mu oblečem? Ali lahko namočimo nogice v bazen ali lahko naredimo še kaj drugega? Ali obstajajo plavalne pleničke za tako majhne (videla sem da obstajajo od Pampersa plavalne pleničke, ampak šele od 10 kg naprej - naš ima šele zdaj 6 kg)? Kje kupit pleničke? Pa še to - ima katera izkušnje, kako zgledajo taki hotelski zajtrki in večerje, če imaš dojenčka? Ga prineseš v naročju, se s partnerjem izmenjavata?user posted image

Vem, veliko je vprašanj, ampak vsakega odgovora bom vesela.

clock-img

12.09.2006, 13:07

clock-img

1Tanya

pencil-img

98

Ojla,

no ko smo bili mi prejšnji mesec v toplicah, je bil naš star 2.5 meseca. Dan pa je izgledal takole: ko smo šli na zajtrk in na večerjo, sva najprej seveda v sobi nafutrala tamalga, počakala da je zaspal, ga dala v voziček in se v miru odpravila jest (z vozičkom seveda). Na bazenu pa tako: šli smo z vozičkom, ko je spal je bil notri, drugače pa na ležalniku. S sabo smo imeli odejco, da mu je bilo bolj udobno, v bazen pa sva hodila seveda izmenično. Kar se tiče kopanja malega v bazenu sem bila jaz mal proti zaradi možnih gljivičnih okužb in bakterij, zato smo mu sam nogce namakal in mu jih potem potuširal. Na bazenu je bil oblečen samo v body s kratkimi rokavi in nogavičke, ker je bilo zelo soparno. Za plenice pa žal ne vem, ker jih nisem iskala.

Imejte se skrajno lepo in uživajte.

clock-img

12.09.2006, 13:46

clock-img

smeska

pencil-img

73

Mene je tudi strah bazena in raznih glivičnih okužb. Pa še tako se mi zdi nestabilen, da mogoče res ne bi šla več v vodo z njim kot samo do kolen user posted image

clock-img

12.09.2006, 14:08

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Mi smo bili v toplicah ko je bil naš user posted image  star 4 mesece in smo ga imeli v bazenu, kjer je ful užival(sicer imajo tudi prav tam organizirano plavanje za dojenčke), v DM-u maš tudi kopalne pleničke mislim da od 4-9kg, pa tudi kopalkice majo za tako majhne.
Glede dojenčkov v vodi -  
http://www.plavanje-dojenckov.com/vprasanja.htm#KAKO%20JE%20Z%20NEOPOREČNOSTJO%20VODA 

clock-img

12.09.2006, 17:45

clock-img

SelmaC

pencil-img

228

Mi smo tudi šli v toplice s 3 mesečnikom. Imeli pa smo štalo s spanjem in z vsem ostalim zato smo prej obupali in šli domov. Nočem te strašiti, ni z vsemi user posted image  tako. Na bazen smo šli z lupinico, ker z vozičkom dostop ni bil možen. Zajtrki in večerja pa izmenično. Mislim, da gredo lahko v bazen po 4. mesecu. Našega nismo dali.
Lepo se imejte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem