writing-img

3 mesečnik

clock-img

05.11.2007, 21:31

clock-img

anita1984

pencil-img

114

zanima me, ali je to vredu, da se že poskuša vstati???
ko je v ležalki že sama dviguje glavo in noge hkrati.prav tako ko jo držim na rokah.

hvala

clock-img

05.11.2007, 21:42

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Moja skoraj 3m user posted image  tudi! Je že kar nevarno malo puščati samo v jajčki, ker se že prav zaguga, ko se skuša "vstati".

clock-img

05.11.2007, 22:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Je normalno, ja. Moja se je tudi hotla dvigovat in je treba pazit, da ne pade npr. z lupinco vred na tla. Seveda pa ga ne smeš spodbujat h dvigovanju.

clock-img

05.11.2007, 22:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja, moja tud (ma 3 mesce) - ful se napenja kot bi hotla kakat, sam se hoče dvignit pa še ne more, samo sključi se naprej in napne; pol je pa ful nezadovoljna k ne gr tko k bi jo mami dvignila user posted image

clock-img

05.11.2007, 22:10

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

NO, sem se že bala, da smo pri nas malo čudni user posted image  ste me kar pomirile. Ja, ko da se bo pokakala, pol pa obupa in pade nazaj. Pa ji vedno rečem Ja kam se ti pa tako mudi ... user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

05.11.2007, 22:22

clock-img

Anonimen

Tudi moj to počenja.. Zato pa ga ne spustim z očmi.. 

clock-img

05.11.2007, 23:58

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

jaz mam tud staro tri mesece in se isto hoce dvigovati pa ful se mi z nogicam odriva tko da jo mam v lezalniku vedno privezano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem