writing-img

3 meseci

clock-img

19.11.2004, 21:10

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo!

Pri treh mesecih menda nastopi neko prehodno obdobje rasti. Katera kaj ve o tem?
Kakšne so izkušnje?

Hvala in mirno noč
Babsy
:sloncek:

clock-img

19.11.2004, 21:21

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

To se zgodi tudi že prej, pri približno 3 in 6 tednih. Da gre za to obdobje, veš zato, ker bi tamavček kar naprej rad jedel. Pač mu daš, kolikor rabi. Tako obdobje je brez drugih zapletov, samo kar naenkrat se ti potem zdi veliiiiiko večji. :)- Aja, če dojiš, te zna prva dva dni malo skrbeti, ker vse popapca in se ti zdi, da bi kar še in da nimaš, ampak se ponudba potem hitro prilagodi povpraševanju.

clock-img

19.11.2004, 21:46

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Aja, točn tko se je meni zdelo zdej ene dvakrat pa je bla v sredo 5 tednov. Vs čs je in se mi zdi kot da nimam dovolj - a to je pol to?:zmeden::bravo:

clock-img

19.11.2004, 22:55

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Najbrž. Tudi traja lahko različno dolgo. Baje naj bi do 5 dni, pri nas se je pa vleklo tudi 2 tedna.

clock-img

20.11.2004, 13:55

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

pr ns je bilo prvo okol 3 tednov drugi pa okol 5 tednov, me je že prov skrbel, spala je le po 15 minut pa še to na zzi pol pa spet jedla naprej.po 14 dneh ji ni bilo nč prov, tko da sva še 3 pajacke dalle preč k jih ni nikol gor mela:zmeden::zmeden:
zdej se mi zdi pa da spet samo je9nebesaaja bliža se 3 mescem8)
:kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem