writing-img

3 rojstni dan

clock-img

30.04.2007, 10:59

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

dragi moji, prosim vas za informacijo kje praznujete rojstnodnevne zabave vaših malčkov.
Mi smo bili zadnji dve leti doma na vrtu - piknik varianta. Letos pa bi rada za hčerin tretji user posted image rojstni dan, nekam v naravo, v okolico Ljubljane, kjer je ugodna in dobra postrežba, dosti igral za otroke in po možnosti konji za jahanje user posted image user posted image user posted image (Islandski, poniji).
Ne mislim organiziranih RD zabav, za zabavo otrok bom poskrbela sama, rabimo samo prostor z ustreznimi pripomočki (igrala) in hrano. Torto bi pa prinesli s seboj.
Pred dnevi smo moj rojstni dan praznovali na Kraljevem hribu pri Kamniški Bistrici in je bilo fino, ne bi pa rada v tako kratkem času na isto lokacijo.
Že v naprej hvala za idejeuser posted image in lep dan.

l.p.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem