cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

3D TV

clock-img

11.01.2013, 07:30

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Imam LG 42LM34OS, ki ima tudi 3D način predvajanja. Ampak nikjer ne najdem, v katerem formatu mora biti film zapisan in ali jo moram še kje predhodno nastavit ali samo vključit 3D... Ali se kdo kaj spozna na to?!?!

Hvala!

clock-img

11.01.2013, 11:04

clock-img

petea

pencil-img

5336

samo vklopiš gumb za '3D' gledanje

clock-img

14.01.2013, 08:53

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Ja, to vem, samo ga ne prične sploh predvajat oz. se ustavi in potem preklopi nazaj na TV ...

clock-img

14.01.2013, 09:01

clock-img

petea

pencil-img

5336

morda moraš najprej vklopiti očala

clock-img

14.01.2013, 10:06

clock-img

Ayolinca

pencil-img

293

Kljub vsemu bi bila neka slika na TV ... pa ni nič ... pa še očala nimajo stikala ... ?!?

clock-img

16.01.2013, 19:10

clock-img

MissElvira

pencil-img

99

3D filme najdeš na blu-ray medijih, posebej označenih, da nosijo film v 3D tehniki, obstaja pa tudi par testnih 3D kanalov, vsaj pri T-2 sta dva.

Sporoči, kakšna je kaj izkušnja.

clock-img

24.03.2026, 16:26

clock-img

kirafox

pencil-img

2

Podobno opremo lahko poskusite izbrati na spletni strani trgovine Globy https://globy.com/tracking/oney. Tam sem že večkrat naročil in sem vedno zadovoljen. Je priročno, hitro in zanesljivo. Izbira je dobra, cene pa razumne. Imajo vse aparate, ki jih potrebujete za svoj dom, in vse lahko najdete po razumni ceni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem