writing-img

3letnik in avtosedež

clock-img

08.05.2008, 23:28

clock-img

maja&m

pencil-img

646

naš 3letnik bo kmalu prerasel svoj sedež (9-18kg, concord tirmax).Pa me zanima kateri sedež bi mi priporočale-s katerim ste zadovoljne,kakšne so vaše izkušnje?

Hvala in lp

Maja

clock-img

09.05.2008, 00:17

clock-img

fraa

pencil-img

19

če se ne motim je trimax do 36 kg. Moj sin bo letos 4 leta in je raje v jahaču,  kot ravno v tem sedežu. . Velikokrat ga še damo v avto, ravno za daljše poti, da lahko med vožnjo lažje spi. Jaz bi raje vidla da je v sedežu kot v jahaču. Samo moj sin v sedežu protestira, tko da potem mal kombiniramo.

clock-img

09.05.2008, 01:43

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Imamo kiddy-a in smo zadovoljni

clock-img

09.05.2008, 08:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.05.2008, 09:44

clock-img

maja&m

pencil-img

646

fraa-naš concord je od 9-18kg.Sem še emkrat preverila. Jaz sem bila tudi najprej navdušena nad jahačem,pa mi je ena prodajalka rekla,da jahači niso varni.Nimajo opore za hrbet. Je pa dejala,da se dajo dobiti takšni sedeži,ki se razstavijo v jahača z oporo.
lukrecija-a mi lahko kaj več podatkov daš o tem sedežu,kakšno fotko...

Hvala in lp

Maja

clock-img

09.05.2008, 10:32

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Mi imamo namen kupiti maxi cosi rodi,ki naj bi se tudi razstavil do jahača.

clock-img

09.05.2008, 11:54

clock-img

vesel

pencil-img

770

Maxi Cosi Rodi xr--zelo zadovoljni

druzina je zame vse!!

clock-img

09.05.2008, 13:57

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Absolutno Romerja s isofixom, če imaš možnost priključitve v avtu. Prodaja jih BC. Cena je okrog 200eur.
Sicer pa imamo mi Maxi Cosija in je super medtem ko se je Cocordov potrgal na ročajih in zgleda prav bednouser posted image .

clock-img

09.05.2008, 21:36

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Romer je krasen, po moje. V babycentru poglej.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

09.05.2008, 21:39

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

sem šla gledat, torej Romer Kid ali Kid plus. Kid plus so malo dražji.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

09.05.2008, 23:45

clock-img

Errai

pencil-img

236

Mi smo pred kratkim nabavili Roemer Kidfix. Sedež je super, mali je zelo zadovoljen, jaz pa tudi. Všeč mi je, da ima isofix, zaradi varnosti, pa tudi zato ker je sedež fiksiran v avtu tudi, ko sina ni zraven.

Pa še to - mi smo sedež kupili preko interneta: http://www.pingpong-online.de/osc/product_info.php?cPath=46_56_60&products_id=1850 in se res splača. Dali smo okoli 170 Eur (sedež je 175, dajo 5%popusta, poštnina pa 6,25 EUR), v Baby centru je enak 220 EUR. Dobili smo ga v enem tednu, firma ki dostavlja je tudi zelo OK. Se da zmenit za čas dostave ali pa greš paket sam iskat.

clock-img

10.05.2008, 23:11

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Škoda ker to nisem že včeraj videla. No pa saj je vseeno. Jaz sem v BC kupila Römerja Kid Plus in sem zelo zadovoljna z njim.

Mi je pa močno odsvetovala kombiniranega 9-36 - je rekla da takoj izgubijo na varnosti.

LP Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem