writing-img

3letnik in kakanje

clock-img

09.01.2010, 16:16

clock-img

veternica4

pencil-img

48

ali je imela/ima katera probleme s kakanjem 3letnika
naš je že 1 leto brez plenice (ponoči in podnevi) razen za kakat
ko ga kakat bi rad plenico (na wc sploh noče kakat), pa še potem ko plenico dobi prav da ne bi kakal ...včasih pravi da ga boli včasih kar ne bi ...zmerom pa ga kakanje naredi živčnega...bi kar ležal pa se pregovarjal...kaka tudi samo na vsake 3 dni
obljubljamo mu "svašta"če bo šel na wc pa ga ni moč pregovoriti

ali katera pozna rešitev?

LP

clock-img

09.01.2010, 16:31

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ja poznam
Pustite ga na miru
če hoče kakati v plenice pa naj kaka
Vsak dan mu dajajte lacteon da bo kake cmehkejši in da ga ne bo bolelo.Drugače bo navajanje na wc težje in dolgotrajnejše

clock-img

09.01.2010, 22:11

clock-img

naja78

pencil-img

2169

IZVIRNO SPOROČILO: veternica4

ali je imela/ima katera probleme s kakanjem 3letnika
naš je že 1 leto brez plenice (ponoči in podnevi) razen za kakat
ko ga kakat bi rad plenico (na wc sploh noče kakat), pa še potem ko plenico dobi prav da ne bi kakal ...včasih pravi da ga boli včasih kar ne bi ...zmerom pa ga kakanje naredi živčnega...bi kar ležal pa se pregovarjal...kaka tudi samo na vsake 3 dni
obljubljamo mu "svašta"če bo šel na wc pa ga ni moč pregovoriti

ali katera pozna rešitev?

LP

hja,ravno tako natanko je pri nas.in sem prišla do zaključka:GA PUSTITI NA MIRU PA NAJ BOJO ŠE TAKO ENI PAMETNI,KI NIMAJO S TEM PROBLEMOV!!!
Sem mogla tako napisati in ima ledenaa čist prav.
mi imamo že težave pol leta,je suh ponoči in podnevi od 2 leta samo za kakanje je prosil pleničko.
pa smo robali z lepa,z grda-ne pomaga nič.
enostavno jim mora kliknit.naš ima psihično zavoro,se boji oz drek se mu gravža in misli da je v plenički bolj čist.user posted image user posted image

jaz ga bom pustila,pa naj še 1 leto kaka v pleničko,saj ni nič groznega.bo že.

clock-img

10.01.2010, 11:22

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Kar pusti ga. Glavno da kaka

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

10.01.2010, 18:39

clock-img

Anonimen

ja,zelo znanouser posted image ,enega smo odvadli še ne kako leto nazaj,tamali,pa ravno par dni kaka na školjko,čeprav je že od poletja brez plenice podnevi in ponoči.star je pa 2,5leti.nikar na silo,mi smo mu tu in tam omenili kak je fajn ko nima rite cele pokakane,pa vodo lahko spusti v školjki,pa nov nastavek za školjko je dobil(pred tem še školjko -kahlico,samo ni blo haskauser posted image ).zadnje tedne smo ga pa na finto metali da nimamo plenic in da jih je zmanjkalo v trgovini,in je čakal do zadnjega,ko je bla sila je pač moral nekam,najprej na kahlo pol pa na školjko.ko je bil pa na školjki pa smo ga podkupli z igračo in bomboni.in to je to.oba kakata nas školjko.aja pa več sadja naj poje in pije veliko ,da bo blato mehkejše konsistence,ker ga verjetno boli in zadržuje.sej bo prej ko slej pokapiral da ne rabi plenice.

clock-img

10.01.2010, 22:05

clock-img

naja78

pencil-img

2169

našga ne moreš v nič prepričat.kaj vse smu mu obljubili da če se pokaka.prav boji se pritisnit.tako da sem se odločila da bomo imeli še nekaj časa pleničko,glavno da kaka.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem