writing-img

4.mesečniki v vozičku

clock-img

22.09.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

zanima me v kakšnem položaju imate otroke v vozičku?ali imate na vozičkih že vreče ali kaj bolj toplega(košaro,..)?

Jaz sem jo včeraj kupla,upam, da jo bom znala dati gor

clock-img

22.09.2005, 12:12

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Jaz ga fino v odejico ali dve zavijem Me že sorodniki hecajo, v kaj ga bom zavila pozimi

Lp, Vrtnica

clock-img

22.09.2005, 12:18

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz imam vrečo (še od lanske zime), ampak zaenkrat ge še ne dajem vanjo. Dobro ga oblečem (jakna in hlače iz flisa) in greva ven.

clock-img

22.09.2005, 12:40

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz tudi...2 majčki, jopica, žabe in hlače (ne najtanjše), copatki in kapa...v vozičku pa pokrit s flis dekico (iz telegrama)

clock-img

22.09.2005, 12:44

clock-img

bina

pencil-img

26

Tuti jaz ga imam v dveh majčkah jopici iz flisa in malo toplejši trenerkici. Pokritega pa imam s toplo dekico.

clock-img

22.09.2005, 13:01

clock-img

Anonimen

Kako pa ima naslonjalo?Nik ga ima že gor, sicer ne v sedečega, pač malo je dvignjen!

clock-img

24.09.2005, 09:11

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Moja user posted image  ima naslonjalo še čisto v ležečem položaju, zaenkrat se še ne pritožuje. Oblečem jo v bodi, žabice, puloverček, plišasto jaknico in hlače, čeveljčke ter kapico. Nato pa jo pokrijem z dekico.

clock-img

24.09.2005, 11:52

clock-img

Urška//

pencil-img

615

OJLA

Naša Lara pa že ima malo dvignjeno vzglavje,ji je bolj všeč ker več vidiuser posted image ,sej že čisto sama drži glavico,tak da mislim da ni nič narobe

papa

clock-img

24.09.2005, 13:35

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Tudi naša Tia je že malo dvignejna kar ji zelo paše, da vidi dogajanje okoli sebe. Kar se oblačil tiče, jo pač oblečemo malo bolj toplo, v vrečo jo še ne dam. Odejico imam poleg za primer, če bi opazila da ji je hladno. A ne pretiravam, saj sem mnenja, manj kompliciraš boljše je. Zaenkrat še pri naši pupi to drži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem