writing-img

4.mesec nosečnosti

clock-img

01.04.2007, 15:28

clock-img

annie

pencil-img

1049

Pozdravljene! Za vse, ki ste noseče 4.mesece: kako se počutite? Namreč jaz sem počutim odlično, pa me zanima, če je to normalno? Na začetku sem bila utrujena, v spodnjem delu me je špikalo, tudi bruhala sem, dojke so bile občutljive...sedaj pa, kot, da je to vse ponehalo. Je to normalno?

clock-img

01.04.2007, 15:36

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja normalno je,ponavadi tukaj se prenehajo težave in je vse ok,lepo nosečnost še naprej.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

01.04.2007, 16:20

clock-img

nora

pencil-img

601

Jaz sem v 4 em meseci in se super pocutim. Do zacetka 4 meseca sem bila ves cas zmatrana, zaspana, vse mi je smrdelo...zdaj pa je vse ponehalo. Najbrz j e tako normalno, vsaj tako pravijo.user posted image
Lepo nosecnost ti zelim!

clock-img

01.04.2007, 16:36

clock-img

jooly

pencil-img

932

Jaz pa komaj čakam da pridem do tja user posted image user posted image . Sem še v tisti fazi slabosti user posted image in utrujenostiuser posted image .

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

01.04.2007, 16:37

clock-img

Anonimen

Imaš PDP septembra?

Potem se pridruži septemberkam.

clock-img

01.04.2007, 19:02

clock-img

PUJKEC

pencil-img

215

ja. ko se je meni začel 16teden in je bilo kot da bi odrezal-ničveč utrujenosti, pospravljanje za znoret, slabosti so kr splahnele, super. lepo nosečnost še naprej. za PDP pa k septembrkam user posted image .

clock-img

02.04.2007, 08:59

clock-img

sevenka

pencil-img

159

Jaz se počutim odlično. Na nosečnost me spominjata le mehur in kavbojke. Drugače sploh ne bi vedela, da sem noseča. user posted image

clock-img

02.04.2007, 09:45

clock-img

cuma

pencil-img

1983

4. mesec je user posted image !

clock-img

02.04.2007, 22:00

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Super za tvoje pocutjeuser posted image . To pomeni da lahko nosecnost resnicno uzivas user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem