writing-img

4-urno delo

clock-img

13.05.2006, 21:52

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Kako, kje in kdaj se odda vloga za skrajšan delovni čas po porodniškem dopustu oz. po dopustu za nego otroka?
Ali se lahko tudi uredi naknadno - nekaj časa po povratku že delaš 8 ur, potem pa ugotoviš, da bi raje 4 ure...

clock-img

13.05.2006, 22:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem klicala svojega nadrejenega on pa je urejal naprej.Lahko naknadno spremeniš.

clock-img

14.05.2006, 10:11

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Najprej se zmeniš v službi, potem moraš pa še na CSD. Imaš pa možnost spreminjanja od otrokovega 3 leta (lahko delaš 4, 5, 6, 7 ur).

clock-img

14.05.2006, 20:57

clock-img

katja pv

pencil-img

473

Na CSD moraš oddati vlogo 30 dni pred pričetkom dela s skrajšanim del. časom. Skupaj z vlogo oddaš originalno pogodbo z delodajalcem ali aneks k pogodbi o novem delovnem času. Paziti moraš, da se pogodba konča 1 dan pred 3. rojstnim dnevom user posted image . (npr. moj ima rojstni dan 21.6., pogodba traja do 20.6.).
Za skrajšan delovni čas se lahko odločiš kadarkoli do 3. leta starosti otroka. Tudi prekineš lahko kadarkoli vmes.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem