cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

42 ali 28 pred PDP

clock-img

29.07.2005, 10:19

clock-img

nejca1

pencil-img

208

Punce, na podlagi česa se lahko odločiš za eno od možnosti. Saj za 28 dni prej mi je jasno, kaj pa 42?
Hvala!
Hladen dan vsem:)-

clock-img

29.07.2005, 10:23

clock-img

Baby

pencil-img

827

Po svoji želji! Če želiš na porodniško prej na formularju označiš 45 dni. A vedi da greš potem toliko prej nazaj na delo. Po moje je fino bit dalj doma takrat z dojenčkom.

clock-img

29.07.2005, 10:24

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Odločiš se sama, samo če gre 42 dni prej na porodniško, moraš tudi 42 dni prej nazaj v službo, kajti porodniška traja eno leto. Običajno se odločamo za 28 dni, tako da je otrok star 11 mesecev, ti pa potem porabiš še lanski dopust in otrok je star 1 leto ko greš ti nazaj v službo.

LP!

clock-img

29.07.2005, 10:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Se strinjam z Ajsho!
Lep dan :sloncek:

clock-img

29.07.2005, 12:39

clock-img

lin

pencil-img

2504

Zdaj se sama lahko odločiš ali greš 28 ali 42 dni prej na porodniško samo seveda pol prideš tudi prej delat ne.Jaz sem šla 42 dni prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem