cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

4D ultrazvok

clock-img

23.03.2007, 19:06

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Rada bi se odločila za to peizkavo pa sploh nevem kdo to opravllja in koliko je cena,najrajš bi šla k pušenjaku,vem da se stem ukvarja strahova,vendar sem bila pri njej na NS in je sicer vse razložila ampak je pregled opravila zelo na hitro,zato ne bi šla rada knjej.A je katera delala to pri katerem drugem gunekologu?
Hvala za odgovore

clock-img

23.03.2007, 20:14

clock-img

kjava

pencil-img

2416

A to tud obstaja user posted image , al misliš 3D. Sama nimam izkušenj z njim, je pa blo kle na RR že kar nekaj debat o tem. Mal pobrskaj.

clock-img

23.03.2007, 20:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Bila pri Pušenjaku v 27.T. Pregled stane 80 EUR, traja nekje 15 minut, narejena je tudi morfologija otročka. Dobiš CD - jaz imam na njemu 5 filmčkov otrokeca user posted image user posted image

4D je pa drugač isto kot 3D- nekateri rečejo 4D, ker za četrto dimenzijo upoštevajo kao čas... Drugač pa je ista stvar.

Lep pozdrav!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

23.03.2007, 20:49

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

80 EUR user posted image user posted image user posted image  Pa kaj se hecate? Za 15 minut???

Jaz sem bila pred slabima 2 letoma v Slovenj Gradcu pri eni strašno prijazni ginekologinji, ki ima privat ambulanto. Za 45 MINUT ogledovanja svojega sončka (tudi v 3D sliki), nekaj 3D sličic, nekaj filmčkov in podrobno razlago sem takrat plačala 10 jurjev!

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

23.03.2007, 21:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja, tut mene je vrglo- pol pa še bolj- v plususer posted image user posted image  Ker sem vidla svojega pikcauser posted image  Kolikor vem, tut ostale niso mele dost cenejeuser posted image  Vsaj v LJ. Se pa ni nobena pritoževala, ampak so vse navdušene prišle z UZjev.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

24.03.2007, 11:22

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

hvala za odgovore verjetno bom šla res k pušenjaku.Kdaj je pa njbolje da se dela ta ultrazvok,v katerem tednu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem