writing-img

4 ali 6 postopkov?

clock-img

01.01.2008, 17:21

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kaj je zdaj? A dajo 4 ali 6 postopkov na socialo? A se že kaj ve? Kako je s takimi, ki smo že ponucale 3 postopke? A bo naslednji (4.) zadnji na državne stroške? Al kako se zdaj šteje?

Sam tolk me zanima... da vem, kaj me čaka v letu 2008 glede teh postopkov...

hvala.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

01.01.2008, 17:23

clock-img

Anonimen

Tisti, ki so že rabili nekaj postopkov, imajo isto pravico do 6-tih.Če si imela 3 postopke, imaš še 3.

clock-img

01.01.2008, 17:33

clock-img

pika74

pencil-img

6782

A je to res? Mislim, fajn bi bilo... user posted image  čeprav berem, določene morajo pa petega že plačat. Mislim, da je ravno tassi1 pisala, da je šla decembra v 5. postopek in ga je morala plačat. Pa par dni nazaj sem govorila z eno, ki je bila zdaj na 3. postopku v MB in je rekla, da ima v planu nekje maja it na 4. in če ta ne bo uspešen, je rekla, da bo morala 5. plačat... po pogovoru je še povedala, da je ta zakon za 6 postopkov šele v fazi sprejemanja... kaj je zdaj s tem? user posted image

clock-img

01.01.2008, 17:34

clock-img

Anonimen

Kar sem ti napisala sem prebrala nekje na Monu ali Živi.Grem iskat.user posted image

clock-img

01.01.2008, 17:38

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sej jest se tud spomnem, da so ene par mescev nazaj ful neki pisali o tem, da je zdaj dala država po 6 postopkov... ampak se bojim, da je v praksi malo drugače... mogoče bo še trajalo preden bo to prišlo v prakso. Pa znajo se najdit še kake finte... ala... da se po 6 postopkov šteje samo tistim, ki še niso nobenega postopka izkoristile... mam kar filing, da bo kakšen tak šmorn...

Potem so pa še te razlike v cenah med Lj, Mb in PO (Reš). 

ahja... 

clock-img

01.01.2008, 17:43

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Oj,

kokr jaz vem od 1.1. 2008 je 6 postopkov, tako da tiste ki so 4 že porabile, šle 5. samoplačnško imajo zdaj še 2 na socialouser posted image

clock-img

01.01.2008, 17:48

clock-img

pika74

pencil-img

6782

no to je pa dobra novica... in upam, da to tud Blanka na GK Lj ve user posted image ... da ne bo pošizila, ko ji bomo omenile, da bi še kakšnega zastonj user posted image

clock-img

01.01.2008, 18:21

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

živjo!ja res je,po novem imamo VSE pravico do 6 postopkov!Ker sem 5 postopek plačala v MB.imam od danes naprej pravico do še 2 postopkov,to mi je tudi potrdil zdravnik v MB.,tako da sedaj sem spet v čakalniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

clock-img

01.01.2008, 19:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ane... kok fajn... vsej neki user posted image

clock-img

01.01.2008, 21:09

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Punce, jaz pa držim pesti, da boste potrebovale smao še enega, al pa še tega ne. Pa da čimprej držite v naročju user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.01.2008, 11:07

clock-img

pika74

pencil-img

6782

pismu... včeraj zvečer sem govorla z eno, ki pravi, da je bla 22.12. v MB in je tam spraševala, kako je s tem, al je 4 al 6 postopkov... pa ji je tam sestra rekla, da nič ne ve o tem... da baje je bil samo predlog, ki pa še ni sprejet...user posted image .... zdej pa spet nič ne vem... al ji niso hotli povedat... al pa slučajno tista sestra res ni nič vedla o tem...

clock-img

02.01.2008, 11:21

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Pika, definitivno 6 postopkov za prvega otroka

http://med.over.net/forum5/read.php?67,4462733

nisem pa prepričana, če velja že danes, ker mora biti najprej objavljeno v uradnem listu. Če še ni bilo, bo pa najbrž v kakem tednu.
Zate pa ta novica tako ali tako ne bo pomembna, ker 6. postopkov pa res ne boš rabila. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem