writing-img

4 mesečni dojenčki

clock-img

10.03.2010, 12:24

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

koliko spijo vaši štiri mesece stari dojenčki in koliko so aktivni čez dan?

clock-img

10.03.2010, 12:39

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

naša je spala po 3 ure, ampak samo zunaj na -10user posted image user posted image , ampak zdaj več noče...notri pa naredi 3-4 pavze po pol ure že od začetka. Meni bi bolj sedlo če bi zaspala samo 2x in takrat za ene 2 uri vsaj.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

10.03.2010, 12:54

clock-img

živa

pencil-img

2366

Pri 4 mesecih sta bila oba moja otroka budna v povprečju uro in pol, potem pa spat. Koliko časa sta spala, se pa ne spomnim dobro - uro do dve? 

clock-img

10.03.2010, 12:56

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

budna uro pa pol do 2 nato pol ure- uro spanja, ... in tako se je ponavljalo čez dan.. zvečer pa ob 8 pančkat....

clock-img

10.03.2010, 13:22

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pri 4 mesecih sta bila oba moja otroka budna v povprečju uro in pol, potem pa spat. Koliko časa sta spala, se pa ne spomnim dobro - uro do dve? 

Tudi pri nas je tako nekako čez dan. Zvečer pa med 20 in 21 zaspi trdno in spi do 7h zjutraj, vmes se dvakrat dojiva (ob 22h in 4h).

clock-img

10.03.2010, 16:02

clock-img

Eva19

pencil-img

492

moja bo čez 1 teden stara 4 mesece. in mi čez dan praktično skor nč ne spi. in seveda pride enkrat do tega da je ornk zmatrana že in takrat je tak hudič zaspat...je taka jokica. spi mi res samo do 15 min, takoj po hranjenju. no ampak je pa vsaj skos dobre volje vsejen, razn takrat ko je res zlo zmatrana. morm pa potrkat, zaspi ob pol 9h zvečer in spi do pol 8h zjutraj, brez vmesnih hranjenj. 

clock-img

10.03.2010, 16:09

clock-img

barika

pencil-img

6448

Odvisno, včasih je spal 10 minut, včasih pa 3 ure ...no sej še sedaj tako, važno, da imam ponoči mir user posted image

clock-img

10.03.2010, 17:35

clock-img

Anonimen

moji vsi trije so do enega leta (ne)spali cez dan 2 do 3x po 15 minut.

reeeedki reeeedki so bili dnevi, da bi povlekli za vec kot 1 uro spanja.
so pa ponoci vsi lepo spali.
kar pa je TUDI NEKAJ vrednouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem