cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

4mesečniki in vozičkanje

clock-img

10.07.2008, 21:22

clock-img

madasa

pencil-img

287

Kako zelo zanima vaše cca 4 mesečneuser posted image  sprehodi oz .okolica? Ali jih vozite še leže ali prestavo višje? Ali vam pogosto spijo v vozičku?
Lp

clock-img

10.07.2008, 21:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pri 4m sem ji dvignila naslon, ker jo je okolica in vse kar se je dogajalo okoli, blazno zanimalo. Že od malega je radoznalo dete.user posted image

clock-img

10.07.2008, 21:31

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Isto kot Naja3. Drugače je bilo dretje.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

10.07.2008, 21:32

clock-img

selma2

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Pri 4m sem ji dvignila naslon, ker jo je okolica in vse kar se je dogajalo okoli, blazno zanimalo. Že od malega je radoznalo dete.user posted image

Pri mojemu je tudi bilo tako.

clock-img

10.07.2008, 21:45

clock-img

Jatek

pencil-img

51

Pri nas je bilo tudi jokanja pa smo šli pri 4 m. v športni del, zdaj ko je stara 6 mesecev pa ji tudi v športnem ni všeč.
Vsak sprehod predno zaspi (če se zgodi) sitnari in cvili.

clock-img

10.07.2008, 22:10

clock-img

gajči

pencil-img

252

Mi smo tudi pri 4m nehali z uporabo košare in prešli na športni del, ker je v košari jokal. Zdaj se izredno rad vozi in uživa v razgledu.

clock-img

10.07.2008, 22:36

clock-img

damjanaf

pencil-img

35

Ja, z dobrimi štirimi meseci smo tudi mi morali "prebasat" v športni voziček. Smo pa rabili dva dni, da smo pogruntal, da mu košara ne odgovarja več.

clock-img

10.07.2008, 23:35

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Naš je v športnem vozičku, leži in gleda proti meni. Malo kuka skozi mrežico ob strani (Quinny Freestyle), malo opazuje igračke, strehico, mene, krošnje in nebo. Zaaenkrat mu je to dovolj zanimivo.

clock-img

10.07.2008, 23:37

clock-img

Anonimen

Pri stirih mesecih se je najvec nosila v kenguruju. Se mi zdi, da je bilo se prezgodaj za sedeco voznjo.

V vozicku je spala veliko, vsaj eno dnevno spanje na dan na svezem zraku.

clock-img

11.07.2008, 07:16

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Meni se je v košari dobesedno kuhal.....pa sem šla na športni del in sicer v začetku 3 mesecev. Je pa res, da je od mojega vozička raven in ga ti dvigaš. Do sedaj sem ga le parkrat dvignila, da je boljše videl okoli sebe. drugače mi pa notri redno zaspi. Njuri in tečnari pred spanjem tudi meni. To je sedaj nekaj novega, ker prej tega ni delal....ampak to nima nobene veze z vozičkom, ker mi v posteljici dela enako. Tako je utrujen, da enostavno ne ve kaj bi sam s sabo in bi rad TAKOJ zaspal, pa ne gre user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

11.07.2008, 07:42

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pri 4m sem jo imela še v ležečem, ki pa je vseeno malo pod kotom. včasih sem jo tudi dvignila za stopinjo, dve... je pa večinoma na sprehodih zaspala tako, da sem jo polegla...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

11.07.2008, 08:24

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Moja je že od 2.5m v športnem vozičku, ker se čisto poleže in gleda proti meni. V vozičku še vedno uživa (stara je skoraj 4m), vožnja jo pomirja in v njem najlažje zaspi. Tako, da pri nas je voziček in vozičkanje še vedno zakon!

clock-img

11.07.2008, 09:30

clock-img

Anonimen

Pri 4 mesecih je ponavadi v vozičku spal. Okrog 5,5 mesecev pa nič več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem