writing-img

5.mesečnik-kengeru ali nahrbtnik

clock-img

04.02.2005, 09:14

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

ojla:)-

Prosim hiter nasvet:zmeden:Snegec pada in bi šla rada s principesko malo ven. Ker še ni spluženo se ne bi matrala z vozom, bi šle peš.Vprašanje ali je bolje da gre v kengerujčku(ne bo nič vidla) ali v nahrbtniku?Še ni stestiran, ker je nov:(.

Kako ste šle ve ven s petmesečniki?

hvala:rozica::rozica::rozica:za odogovore!!!

LP iz končno tudi zasneženega zahodnega konca slovenije:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

04.02.2005, 09:27

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Pri 5 mesecih je verjento bolje nahrbtnik, če jo boš spravila v kengurujčka si dobra še boljša pa si če jo boš lahko tako nosila na sprednji strani, ker jaz vem da svojega pri 4 mnesecih nisem več mogla notri stlačit pa je bilo poletje

clock-img

04.02.2005, 09:33

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem ga pri petih mesecih še komaj noter stlačila, pa še ker so te bunde in kombinezoni, tako, da pomojem je vseen če jo daš kar v nahrbtnik, sploh če že dobro sedi pokonci,...... če ima pa hrbet še ukrivljen če jo posedeš, bi jo pa jaz pol zaenkrat mela še v kengiruju!

Pa lep sprehod vama želim!:kuza::kuza::kuza:

clock-img

04.02.2005, 09:38

clock-img

Anonimen

Po mojem bo kratek čas tale tvoja športnica - plavalka tudi v nahrbtniku zdržala. Samo ne pretirvat za začetek.

clock-img

04.02.2005, 11:09

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

sva se odločle da za tistih kratkih 15 minutk poizkusiva kr v kengeru.
Sej sva ja dve suhici:)-:)-:)-:)-:)-

Slikce so že v albumu:)-

Super je bilo!:sloncek::sloncek::sloncek:

Hvala vam za odgovor punce, vendar v naslednjo definitvno nahrbtnik!:rozica:

clock-img

04.02.2005, 11:50

clock-img

Anonimen

Pogledala. Ampak tale tvoja punčica je pa res cukr. Narisati je ne bi mogli lepše.

clock-img

04.02.2005, 12:00

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:ups::ups::ups:hvala Splišni!

Največkrat slišim čisto zaprepadene glasove:Ampak kakšno čupo (lask) ima!!!!????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem