writing-img

5,5 mesečni otrok in morje

clock-img

23.07.2007, 14:23

clock-img

zala007

pencil-img

74

živjo mamice.

vem da je bilo o tem že dosti govora ampak vseeno bom še enkrat znova načela to temo. v petek gremo na morje na slo obalo, in me zanima vaše mnenje. kopati otroka v morju ali ne?
kako ste kaj ve svoje otročke dale v vodo ali ne?

lep pozdravček

clock-img

23.07.2007, 14:25

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

naj ti bo edino merilo njegovo zadovoljstvo

iz malega zraste veliko

clock-img

23.07.2007, 14:30

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

odvisno od temperature morja - v prav mrzlo ga jaz ne bi dajala, kvečjemu nogice. če pa bo morje toplo in bo malemu všeč, pa ja

clock-img

23.07.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Če mu bo všeč, zakaj ne?

Pa mislim, da ga je dobro umiti s sladko vodo po vsakem kopanju v morju, ker je pri tej starosti koža še malo porozna.

clock-img

23.07.2007, 14:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Včeraj se je na Kolpi kopala ena 7 mesečna deklica. Glede na to, da so temperature morja dost visoke, bi jo dala v vodo, če bo seveda hotela biti v njej.

clock-img

23.07.2007, 14:33

clock-img

ally1

pencil-img

460

mi smo bili pred 3tedni in je bila voda 25-27st. pa sem mu malo namočila nogice in mu ni odgovarjal, mu je šlo kar na jok. Poizkusi in boš videla njegovo reakcijo, drugače pa vzemi bazenček (mi smo ga imeli čisto majhnega premer 40cm) in vodo pogrej ter ga malo kopaj notri, mogoče mu bo to odgovarjalo.

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

naj ti bo edino merilo njegovo zadovoljstvo

user posted image se čisto strinjam s to izjavo.
Pa uživajte na polno na morju user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

23.07.2007, 14:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kot so ti svetovale druge, mu najprej namoči nogice, da vidiš, če mu bo odgovarjalo. Če bo zadovoljen, pa kar kopat user posted image

clock-img

23.07.2007, 14:45

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Midva sva se kopala pri 6.5 mesecev in je užival.

Firbec sem!

clock-img

23.07.2007, 14:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Joj, naš pa noče in noče v vodo dklje kot do kolen, pa je tri leta star. No, ko bo pripravljen, bo že šel.

clock-img

23.07.2007, 14:47

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Mi smo našo princesko prvič peljali na morje ko je bila stara 7 mesecev. Želela sem ji namočiti nogice in je bil full jok. Tako da smo še nekajkrat poskušali, pa ji ni bilo všeč, čeprav je doma v vodi full uživala. Tako da sva imela s seboj še en tak mali čolniček, pa sva ga naplonila z vodo, in pustila da se malo pogreje, potem pa čof noter. To pa je bilo uživanje 100 na uro. Za primerjavo, istočasno je bil na plaži še en par, s punčico približno enake starosti-ta punčka je pa v vodi full uživala. Tako, da je odvisno od dojenčka. Lahko da mu bo všeč, lahko pa da ne.

clock-img

23.07.2007, 14:47

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Prejšnji teden smo se vrnili iz Istre, tamala je stara še ne 3 mesece, pa smo jo do pasu namočili, je prav uživala.

clock-img

23.07.2007, 21:11

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Joj, naš pa noče in noče v vodo dklje kot do kolen, pa je tri leta star. No, ko bo pripravljen, bo že šel.

Kok je meni to znano user posted image . No letos je en dan celo šel v vodo, ko je bilo morje čisto, čisto mirno.user posted image  

clock-img

23.07.2007, 21:53

clock-img

bilbo

pencil-img

200

Naša Nia je bila stara 4,5 mesece ko je bila v morju v Rabcu v začetku julija in je ful uživala.
Drugače je zdravnica rekla, naj je nikar ne dajemo v bazen z klorirano morsko vodo.

clock-img

23.07.2007, 22:08

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, morska voda je čisto ok za ta male, pa še topla je zdaj. Bazeni so bolj problematični.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.07.2007, 11:15

clock-img

alja01

pencil-img

226

Pred enim tednom smo prišli z našega dopusta, tudi jst sem bla na začetku skeptična kako bo naša user posted image  (stra je bila 7, 5 m ko smo bili na morju) prenašala vse skupaj. Najprej smo ji v mali bazenček natočili morsko vodo in je prav veselo čofotala, ja pol smo jo pa v morje mal namočil najprej nogice in potem postopoma celo telo. Na koncu je bila prav jezna ko smo jo zavili v brisačo in prekinili njeno uživanje v vodi.
Počakaj, nič si prej delat skrbi, saj se bo vse samo odvijalo. Pa uživajte!

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

clock-img

24.07.2007, 12:00

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Lani je bil naš mini star 3,5 mesece. Nismo pretiravali, malo je namakal nogice, pa stisnjenega k sebi sem potopila do ramic. Počasi in brez panike. Enim je všeč, drugim ne, tako da pravila po moje ni. Letos pa dobi Freda in lahko plava user posted image

clock-img

24.07.2007, 13:13

clock-img

zala007

pencil-img

74

punce najlepša hvala, bom poizkusila ker doma v vodi ful uživa upam da bo tu v morju edino ne vem ali ji oblečem majčko zgoraj ali samo fino namažem s kremo?

clock-img

25.07.2007, 17:53

clock-img

lencica

pencil-img

107

Naša še ni 5 mesecev pa se je kopala v morju. Pa na bazenu tudi. Vse OK! Na začetku je malo zajokala, potem je bilo pa vredu. Morska voda je pa sedaj kot mlaka. Sploh se ne shlediš v njej. V vodi sva bile po 10 min.

Lepo se imejte. Pa ne preveč kompliciat!

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

25.07.2007, 20:57

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Nik je bil lani na morju star 4,5m in se je namakal v morju in otroškem bazenčku z morsko vodo. Mu je bilo ful všeč, kar protestiral je, ko smo ga dali iz vode. Nismo ga pa pretirano kopali, ker je bila takrat voda hladnejša kot pa recimo letos, ko je že skoraj pretopla.

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem