writing-img

5 letnik in mamine nove hlače

clock-img

25.10.2007, 12:49

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Hja, pred nekaj dnevi sem bila doma proglašena za čarovnico, ker vidim skozi stene, danes pa mi gre ravno tako na smeh, ko se spomnim sinovega jutranjega komentarja.
Evo povzetek dogajanja, da še kateri popestrim dan.
Naše stanovanje zjutraj okoli 6.30. Mami Lenny se pojavi v kuhinji spedinana za v službo, pa še važna, ker ima na sebi nove 3/4 hlače, nov puli, debele nogavice, ene frajerske čevlje. Moj 5 letnik me gleda ene par sekund, potem pa modro pripomni:
"Mami, ti si pa danes kot Kekec!"
No ja, še dobro, da ne kot Rožle user posted image  
Ampak mu je pol odpuščeno. V.d. mož do tega trenutka ni opazil, da bi imela kaj novega na riti, po sinovi izjavi pa je skoraj počil od smeha user posted image

clock-img

25.10.2007, 13:03

clock-img

Anonimen

user posted image , moj mali tudi vse porajta.

Ampak a veš, da se jaz tudi večkrat v takih hlačah sprašujem, a izgledam za v hribe ali ne. Enkrat sem imela ene zelene, v tistih sem seploh slabo počutila. Pa še nahrbtniki si bili takrat moderni.

clock-img

25.10.2007, 13:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

user posted image user posted image vsaj opazil je.

Meni so pa 3/4 hlače nice, pa gor ene škornje z visoko, tenko petko.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.10.2007, 13:40

clock-img

aluš

pencil-img

704

Ja otroci vse opazijo, pa še iskreni so, pa ne mislijo  nič hudega. Tudi pri nas je tako, da mož ne opazi skoraj nič kar se moje gardrobe tiče (no, saj ni nič poseebnega za opazit), tamala dva pa takoj. Komentarji pa kakor kdaj. Kdaj samo vpraša mami a maš nov pulover, včasih pa tudi kakšno spusti, pa se zdaj ne spomnim nič pametnega.

clock-img

25.10.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

user posted image

Toti tvoj mali pa je res faca.user posted image
Kekec!user posted image

Si mi polepšala dan...

Vsaj možek je zdaj opazil,da si nova.user posted image

clock-img

25.10.2007, 19:23

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Jaz sem se preoblačila v kopalnici (v čipkastih brazilkah user posted image ) in vstopi moj, takrat 5 letni sin in pravi:
" Ja, spodnje hlačke imaš lepe, samo rit imaš smešno user posted image !"

ROŽICA

clock-img

25.10.2007, 21:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Jaz sem se preoblačila v kopalnici (v čipkastih brazilkah user posted image ) in vstopi moj, takrat 5 letni sin in pravi:
" Ja, spodnje hlačke imaš lepe, samo rit imaš smešno user posted image !"

user posted image user posted image user posted image  

Dobr, da moj pes ne zna govort user posted image  In da tamal od fanta se nima nobenih takih komenatrjev. Razen, da sem lepa, pa nekaj casa je vsako jutro v vrtcu precekiral, kaksno majco mam obleceno in komentiral, da je lepa.

clock-img

26.10.2007, 00:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

26.10.2007, 08:10

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

" Ja, spodnje hlačke imaš lepe, samo rit imaš smešno !"

user posted image  user posted image  user posted image

A niso originalni! Opazijo pa res vse.
Zadnjič smo na ženski čvek partiji družno ugotovile, da prične s pojavom pubertete ta lastnost opazovanja pri fantih izginevati in na koncu popolnoma izgine user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem