writing-img

6-mesečnica noče piti...

clock-img

10.12.2004, 15:43

clock-img

polona2

pencil-img

2144

... ničesar, ne kompota, ne čaja , ne soka, ne vode, od petega meseca dalje pije adaptirano mleko, drugače čez dan poje mlečno kašico, čežano, Fruchtzwerge, pa frutek, v glavnem sadne ali mlečne obroke, ker zelenjave ne mara:(,
ker nič ne pije ima težave pri odvajanju blata,blato ima čisto trdo, ne vem več, kaj naj, silim jo s tisto flaško najmanj 10krat na dan, tudi po žlički noče tekočine, pa sem poskusila že zjutraj, takoj ko se zbudi, tudi brez uspeha:((, niti enega požirka ne naredi in takoj začne odrivat stekleničko, potrebujem nasvet, kako jo pripraviti do tega, da bo pila,
pa če katera ve, kakšna hrana bi bila v tem primeru zanjo najboljša( za mehčanje blata), hvala za odgovore, lep pozdrav!

clock-img

10.12.2004, 16:25

clock-img

Anonimen

Prilagojeno mleko Comformil.

clock-img

10.12.2004, 19:05

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Comformil bo sigurno pomagal!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

10.12.2004, 19:39

clock-img

lena-3

pencil-img

85

Tudi moja frajla, ki bo čez nekaj dni stara 6 mesecev, popije zelo malo tekočine. Od kar smo prešli na adaptirano mleko, nimam nobenega veselja do ostale tekočine. Kar pa se mleka tiče, pije Conformil in zaenkrat nimamo pretiranih težav z odvajanjem blata.

clock-img

10.12.2004, 19:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Moj tudi nic ne pije, samo ne sekiram, ker se se dojiva in dobi s tem dovolj tekocine.

clock-img

10.12.2004, 23:47

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pa če bi ji naredila zelooo razredčeno mleko (1 žličko na 60 ali 90ml)?LP:)

clock-img

12.12.2004, 21:18

clock-img

Bogdana

pencil-img

4

Če noče piti, imata pa probleme z odvajanjem blata poskusi narediti sadno kašico (za 5 minut podušiš 3 suhe slive, pol jabolka in eno suho slivo). Mojemo sinu to zelo pomaga in pokaka se že v eni uri po obroku.
Upam da bo pomagalo,

Pa lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem