cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

6-urni delovnik

clock-img

19.01.2006, 10:23

clock-img

Anonimen

Punce v službi bom zaprosila za krajši delovni čas, saj sem do zdaj lahko kombinirala z varstvom , ker pa to ne morem več bo morala vsaj dve uri prej iz službe.Ali je to možno samo še eno leto dokler otrok ne napolni 3 leta?Zdaj je star dve leti.In ali katera ve kako se potem obračuna plača ,zdaj imam cca 150.000 sit neto plače?Koliko je lahko nižja in ali ti pripada v celoti malica in prevoz?Aja pa kaj je z dopustom ?Pa še to ali moram potem posalti na csd kakšno zahtevo po skrajšanem del.času - ali ti dve uri skrajšanega del.časa krije CSD.hvala vam za vse inf.

clock-img

19.01.2006, 10:55

clock-img

alenkja

pencil-img

4

Lepo pozdravljena.

Jaz sedaj končujem porodniško in bom šla delat po 6 ur. Delodajalec  mi je izdal novo pogodbo o zaposlitvi, kjer je navedeno, da do otrokovega 3 leta starosti delam po 6 ur na dan oz. 30 ur tedensko. S to pogodbo sem šla na CSD, kjer sem izpolnila še eno vlogo, oni so mi izdali odločbo o tem, da mi preostali 2 uri na dan oz. 10 ur tedensko plačujejo prispevke. Dopust in malica ti pripadata v celoti, s tem, da se čas za malico skrajša na cca 22. minut dnevno. Pripada ti tudi regres, plača pa je približno 75 %. Upam, da sem ti kaj pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem