writing-img

60 letnica

clock-img

08.08.2010, 12:21

clock-img

livia

pencil-img

2395

Moja mati ima kmalu 60 let. Imela bo žurko za domače in prijatelje. Za darilo si je zaželela križarjenje po Nilu in fajn bi bilo, da vsak prispeva kaj v ta namen. Kako napisati vabila, da v njih poveš, naj ne nosijo daril, pač pa naj prispevajo za Nil in da ne bo preveč vsiljivo.

Meni se zdi to nekaj čisto običajnega, ker zadnje čase zbiramo sam še denar za razno razna darila, naša mati pa meni, da se to ne spodobi, da rečeš naj dajo denar, vsega ostalega ima pa čez glavo dost.

clock-img

08.08.2010, 13:27

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja, vedno bolj pogosta varianta.

Mi smo bili na:

-Abrahamu, pa so najožji vabila prinesli osebno in kar povedali, da bi radi, da se pobere dnar in se kupi frajtonarca, ker si jo je slavljenjec pač želel. Vsi smo bili za, vsak je prispeval, kolikor je pač lahko in neprecenljivo je bilo gledat tiste oči, ko so zagledale darilo!

-Poroki mojega strica, ki ima že čez glavo vsega. Pa sta kar na vabilo napisala, da odklanjata vsa darila, vesela pa bosta vsakega denarnega prispevka, s katerim sta si potem pokrila vse stroške, pa še ostalo jima je.

Mislim, da če ima nekdo res že vse, da je to še najboljša varianta. Tvoja mama bo pa po moje prav šokirana, če res izvedete kaj takega!

clock-img

08.08.2010, 13:28

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

-Abrahamu, pa so najožji vabila prinesli osebno in kar povedali, da bi radi, da se pobere dnar in se kupi frajtonarca, ker si jo je slavljenjec pač želel. Vsi smo bili za, vsak je prispeval, kolikor je pač lahko in neprecenljivo je bilo gledat tiste oči, ko so zagledale darilo!

Aha, samo da dodam.... Njemu so potem zraven še podarili en krasen uokvirjen seznam, kdo vse je prispaval za harmonika, pa smo bli dejansko res vsi navdušeni...

clock-img

08.08.2010, 19:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Kako napisati vabila, da v njih poveš, naj ne nosijo daril, pač pa naj prispevajo za Nil in da ne bo preveč vsiljivo.

Krokodil na reki Nil user posted image .

Namesto ljudi naj je denarce (no, mi ni preveč všeč). Narišite ali stiskajte enega krokodila in napišite, naj tokrat prispevajo za Nil...za naslednjič jih obvestite naknadno, odvisno od lakote krokodila user posted image .

clock-img

08.08.2010, 19:12

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

bliza se set_deset_a!
ja, bila so to leta!

vredna, da ples se obeta.

zdaj se dobimo,
da se pogostimo!

da se veselimo in
trace delimo!

roze, posode, ves drag porcelan.
od vas v preteklosti bil mi je dan.

zdaj pa zelim, da vsak evro
....

bi na Nil bil poslan

user posted image

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 8.8.2010 19:13:23 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

08.08.2010, 20:10

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Midva sva si za poročno darilo zaželela poročno potovanje (Tajska - Koh Samui). In ker nama je bilo tudi neprijetno rečt za denar sva si izbrala agencijo s katero bi potovala in najbližjim povedala, da si želiva darilne bone te agencije, ti pa so to "razglasili" dalje.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

08.08.2010, 21:10

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

bliza se set_deset_a!
ja, bila so to leta!

vredna, da ples se obeta.

zdaj se dobimo,
da se pogostimo!

da se veselimo in
trace delimo!

roze, posode, ves drag porcelan.
od vas v preteklosti bil mi je dan.

zdaj pa zelim, da vsak evro
....

bi na Nil bil poslan

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.08.2010, 23:59

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

miš prešeren se ti v grobu klanja user posted image user posted image

dorb si tole sagradila, hehe

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem