cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

6 mes otrok in hrana

clock-img

24.07.2007, 13:24

clock-img

zala007

pencil-img

74

naša mala je stara 6 mes in ima 9kg in 200g, rodila se je s 4kg, in je zdravnica rekla da ni nič narobe ker jo dojim in  nič drugega, rada pa bi ji malo dodajala vsaj en obrok sadja ali zelenjave pa me je malo strah da bi se kaj poznalo na teži.. kaj pa ve ali imate kakšne podobne izkušnje s takimi otroci?

hvala za odgovore

clock-img

24.07.2007, 13:26

clock-img

Anonimen

user posted image upam da ne razmišljaš kako boš 6 mesečnega otroka dala na dieto??!! kdaj pa ji mislš začet dajat hrano? k bo po manekenskih normah? user posted image

clock-img

24.07.2007, 13:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je tudi imela malo čez 4kg, ko se je rodila in teža ji je kar dobro tudi naprej naraščala. Tudi meni je rekla zdravnica, da dojen user posted image  ni debel.
Ko boš začela uvajat GH, začni s sokci, npr. s sveže iztisnjenim korenčkovim in jabolčnim sokom. Ali pa kompotom. Do celega obroka naj preteče nekaj časa, ni razloga da bi hitela user posted image

clock-img

02.08.2007, 16:51

clock-img

Ejpril

pencil-img

23

Jutar začnem.Ne vem pa katero hrano.Kuhan korenček,ali pa naribano jabloko.Zmedena sem.Drugač se polno dojiva,ampak ta mali hoče probat tudi drugo hrano.Stari smo skoraj 6 mesecev.Pomagaj te.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem