writing-img

6 mesečniki

clock-img

11.04.2005, 14:39

clock-img

jančka

pencil-img

29

zdravo vse mamice,

zanima me kako kaj papcajo vaši 6 mesečniki, koliko obrokov in ali so še dojeni in kaj papajo

mi se zjutraj še vedno dojimo, dopoldne sadna kašica, največkrat jabolko+korenček, banana+jabolko, jabolko + suha sliva + suha marelica, za kosilo papamo zelenjavo in meseka, njami njami, potem zvečer pa še mlečno kašo, kaki frutolino ali pa žgance, vmes pa dojenje in kaki frhtzwergi, aja ponoči pa imamo še vedno ritual dojenja na 2-3 ure samo je to bolj ali manj cartanje.

Nimam več idej kaj naj dam mojemu sončku, da ne bo tako enolično sploh zvečer in kdaj nadomestim štiri obroke če jih že sedaj imamo 3, mojega mleka pa ni več dovolj in ali mu naj dam vmes aptamil???

Upam da nisem preveč zatežila in hvala za odgovore

clock-img

11.04.2005, 14:56

clock-img

total

pencil-img

4453

Enako je pri nama,pridno papcamo in cicer: Ko se zbudi mlečna kašico,potem kakšen frucwerger,nato zalenjavno kosilo,vsa zalenjava,mesek,potem popoldne sadna kaša,nato mleko aptamil,se ne dojimo več, in pred spanjem zopet mlečna kaša na flaško,cerka spanje do 5.00 in flaška mleka.

Lp:rozica:

clock-img

11.04.2005, 20:03

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Poglej malo bolj spodaj, post od AEL...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem