writing-img

8.marec vzgojiteljice

clock-img

02.03.2006, 10:04

clock-img

Nives

pencil-img

20

Pozdravljene!
Ali imate navado nesti kaj vzgojiteljicah za 8. marec v vrtek. kakšo kavico ali kaj podobnega? Je še to v navadi ali ne?

Hvala za odgovore!user posted image

Čao bav!

clock-img

02.03.2006, 10:10

clock-img

muha1

pencil-img

666

Jaz sem ponavadi poslikala kako malo rutico ali vazico..., če sem seveda bila pri volji. Drugače pa se nisem finančno obremenjevala. To je bilo pred osmimi leti. Zdaj je teh obdarovanj manj in tako je tudi prav. Vem po svojih izkušnjah. Ponavadi dobiš kakšen kič in potem ne veš, kje to uporabituser posted image

clock-img

04.03.2006, 09:08

clock-img

Ula3

pencil-img

170

jaz mislim, da je prav lepa gesta, če otrok, ki ima rad vzgojiteljico in pomočnico tudi kaj podari, seveda to ni pomembno ali je to risbica ali 10 dkg kave ali šopek zvončkov...mi vedno nesemo kakšno malenkost!

clock-img

05.03.2006, 09:50

clock-img

Nives

pencil-img

20

Tako nekako sem tudi jaz mislila, Ula3.
Kavica bo padla in najbrž kaj sladkega, da bo vedela, da jo imamo radi, ker lepo skrbi za našegauser posted image .

Čao bav!

clock-img

06.03.2006, 08:23

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Hvala, da si me spomnila. S Kristino bova kaj ustvarili. Ravno tako sva za pusta in novo leto prinesli malenkost izdelano doma.

user posted image

clock-img

06.03.2006, 10:39

clock-img

Nives

pencil-img

20

Barbara R., izdaj nam kaj bosta ustvarili. Mogoče bi tudi jaz ukradla kakšno tvojo idejouser posted image

Čao bav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem