writing-img

9 mesečnik noče več nič jesti

clock-img

12.02.2009, 12:55

clock-img

KRTR

pencil-img

134

moj sonček je star 9 mesecev, do 7 mesecev sma jedla samo mleko, zadnja dva meseca pa sva se navajala na gosto hrano, , sedaj pa noče več ne mleka ne goste hrane, trmast je tko da niti noče ust odpret,pil bi samo čaj...nevem več kaj naj naredim? čisto sem obupa? priosim za nasvete?

lp
j

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.2.2009 13:04:15 >

clock-img

12.02.2009, 21:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jah, nimaš kaj veliko za naredit. Ponujaj mu, ne se pa preveč sekirat, če ne bo hotel. Eni otroci so pač taki (verjemi, da vem, o čem govorim - imam enega takega 4,5-letnika domauser posted image ). Na silo pitat ga ne moreš; če se ti bo pa zdelo, da je tako neješč, da to ogroža njegovo zdravje, potem ga pelji pokazat.

Če gre pa za zavračanje hrane samo zadnjih nekaj dni, je pa za pomislit tudi na vneto grlo.

clock-img

13.02.2009, 08:19

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Poskusi mu dat koščke hrane na mizo pa naj sam je. Vmes pa mogoče kako žličko "tvoje" hrane. Pri nas uspeva user posted image . So že tolk veliki, da bi sami jedli, kar je tudi prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem