writing-img

A,je kateri mali štajerc bolan...?

clock-img

23.01.2005, 10:48

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moj Filip je v petek malce zbolel, imel je povišano temp. pa me zanima ali je od katere Štajerke iz srečanja mali7a tudi zbolela, ker je dr. rekla, da se je najbrž nalezel oz. tudi možno, da je koga okužil.

Malce jih bolj čekirajte, predvsem temperaturo.
Sicer je že v redu in nima več temp. ampak vseeno samo za opozorilo!

clock-img

23.01.2005, 11:03

clock-img

india

pencil-img

5342

Za sedaj, trkam po lesu, smo zdravi, le Marku iz noska v potokih teče! Je pa vse polno otrok bolanih po šolah in vrtcih!

Kakšno diagnozo pa sta dobila? In zdravila???
Bogi Frutek!!Cartka in lupčke od nas!
:duda::duda::duda:

clock-img

23.01.2005, 11:15

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Teja je tudi zdaj na srečo zdrava. Tudi jaz trkam po lesu. Od kar je dobila tisti sirup je vredu.

Upam, da se Filip čimprej pozdravi.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

23.01.2005, 11:18

clock-img

Anonimen

Naju sicer v četrtek ni bilo tam. David je bil cepljen, pa je potem imel reakcijo na cepljenje. Rahlo povišano temperaturo in fleke po telesu, ki so se pojavili šele po kopanju.

Naj se mali Filip čimprej pozdravi!!!!

clock-img

23.01.2005, 11:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Saj v bistvu ni nč težjega ampak jemlje samo Lekadol ter obiskov se morava izogibati in oni nas. Jutri imava kontrolo, vročine več ni, je pa kot mali volk...

LP:bravo:

clock-img

23.01.2005, 11:24

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Ni štajerc, je pa mali Ljubljančan. Mu tok iz nosa teče, da komaj sprotamo brisat Spala nisva skoraj nič, saj revček ne more dihati. :(

Nima vročine, je pa smrkav in kiha. Ali gre lahko ven? Rada bi šla na sončka,pa ne vem ali bova naredila še večje škode!? Kaj pravite?:zmeden2:

clock-img

23.01.2005, 11:36

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ja, Neja je OK. Hvala bogu...

Filip pa se naj kar pozdravi...pa cartat ga je treba dosti9nebesa

Ko je bila neja bolna nama je dohtar rekel, da lahko greva ven, če ni vročine...

clock-img

23.01.2005, 12:17

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Laneju iz noska teče- posledica vrtca:(, drugače je ok, spimo pa še manj kot prej (danes vsega skupaj 2 uri:(( )

clock-img

23.01.2005, 13:20

clock-img

Anonimen

so tud Primorci bolni..cepajo en za drugim..V Novi gorici pa so pri eni deklici vzeli bris in našli pravo pravcato gripo:((

clock-img

23.01.2005, 13:29

clock-img

Kenny

pencil-img

124

Zgleda, da je prineslo tudi na Dolenjsko!:zmeden: Pri nas sta dva od treh bolna, ampak gre že na bolje! Vsem bolnim malčkom želim čimprejšnje okrevanje in veliko crtanja!:sloncek:

clock-img

23.01.2005, 23:34

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Čili in zdravi(3x trkam na les). Nič se nismo nalezli.:) Zaenkrat.

Frutek, čimprej se pozdravi!!!:sloncek: Mogoče 6.bolezen? Opazuj ga, če bo imel kakšne pikice po telesu-po trebuščku ponavadi najbolj.

:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem