cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AAAAAAA - spodletelo kosilo tudi v tretjem poizkusu

clock-img

19.04.2005, 14:24

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Samo potožila bi rada. Imam že eno goro posode za pomiti, ker se je naša princeska odločila, da danes tudi njene najljubše jedi niso dobre.

Trikrat sem kuhala kosilo, zdaj pa mleko po steklenički pije.

Zdej grem pa pomivat :((:((:((

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

19.04.2005, 14:25

clock-img

Majdi

pencil-img

118

enostavno nimaš sreče. Upam da moj malček nebo delikat kar se tiče hrane:duda:

clock-img

19.04.2005, 14:29

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mogoče pa ji danes enostavno ne paše jesti, ker je tako grozno vreme in enostavno ni razpoložena, saj tudi nam odraslim ne paše vedno, a ne?:)

clock-img

19.04.2005, 14:31

clock-img

Anonimen

Tjaga, se zgodi, saj bo bolje.
A veš, kaj sem pa jaz včeraj za kosilo skuhala? Popolno kosilo v desetih minutah:
zelenjavna juha iz vrečke, pire krompir iz vrečke, ocvrti piščančji medaljoni (zmrznjeni - cvrejo se največ 10 minut), pa galeta puding, ki se tudi samo strese v mleko iz vrečke in zmiksa.
Zdravo, a ne?
No ja, Tibor je tudi jedel samo pohce in kisle kumarice.

clock-img

19.04.2005, 14:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

nehej jemrat...8)

clock-img

19.04.2005, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.04.2005, 14:42

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Sej bom. Jutr.

clock-img

19.04.2005, 14:49

clock-img

dory

pencil-img

8852

Se nardi..pr takem jedcu k je tvoja tamala ni problema..koj jutr bo bols :)

clock-img

19.04.2005, 15:11

clock-img

mamsi

pencil-img

857

No, jest mam tut tako sranje zadnje dni - zobi rasejo, pa nimaš kej, bl k se borim, slabše je, tko da če noče pa nč.;)

clock-img

19.04.2005, 21:03

clock-img

Anonimen

takim pomivalnim maratonom se izogneš če skuhaš malo na zalogo in daš zmrznit, ko je kosilo pa odmrzneš, pa če noče jest tut mn "boli" k se nis tolk matrala pa ji kuhala pol pa nč :)

lp, lara

clock-img

19.04.2005, 21:18

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Lara hvala, naslednjjič bom naredila točno to. Ponavadi vedno vse sproti kuham, zdej bo pa revolucija ;) .

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

19.04.2005, 21:25

clock-img

Anonimen

ma ja res je fino, sploh tkole od začetka ko so dojenčki še mejhni pa res malo pojejo. js sem skuhala po celo cvetačo, brokoli, špinačo, ful korenja, bučke, hruške, jabolka, suhe slive, suhe marelice, ma vse živo, pol pa dala v une modelčke za ledene kocke in v zmrzovalnik. ko je zmrznlo sem pa pretresla vn iz modelčkov v vrečke in maš še fino merico. recimo za južno ji skuhaš na sveže sam en krompirček in odmrzneš 2 kocki cvetače pa 2 kocki brokolija, pa je južna redi! simpl ko keks!

čau bau
lara

clock-img

19.04.2005, 21:29

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

:bravo::bravo::bravo::bravo: Lara. Stupid me, jest se pa matram, pa jamram pol. Sama sm si kriva. :((:((:(( REVOLUCIJAAAAAAAAA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem