cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

AB Rocket

clock-img

11.01.2009, 14:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ga ima katera,zbiram + in -,tnx.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.01.2009, 15:04

clock-img

G in T

pencil-img

953

Misliš tole user posted image

sorči prvič vidim.
zgleda pa v reduuser posted image

clock-img

11.01.2009, 15:27

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Zdravo

Jaz ga imam pa mi ni všeč ,ker se prekucuje ,ko delaš na njem..sprdaj se dviguje...pa najhujša utež je tud čist izi..tko da no ja če ga nebi dobila na pol u dar ga sama nebi kupila oz,.bi ga vrnila...sem možu reklA da mi ga mora nekako "fiksirat"na podlago.Tudi naslonjalo za vrat ima samo eno luknjo na katero naštimaš vzglavnik in je meni v napoto , mi je ravno do konca glave...ni v predelu vrata.. zato moram držat sama glavo...malo je res smotan ampak zdržim tistih 50 kolikor jih za sedaj lahko naredim.Najbolje narediš da ga poskusiš najprej sprobat ali ti ustreza.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 11.1.2009 15:29:33 >

clock-img

11.01.2009, 15:56

clock-img

urška84

pencil-img

133

Deluje. Se strinjam z Big mammo, da blaznega upora ni, ampak vsa fora je v tem, da delaš pravilno - če delaš z mišicami in se ne rolaš nazaj brezveze, se ti ne sme prekucnit. Če se ti, Big mamma, potem delaš narobe, v smislu da premalo napora aš na trebušnjake.

Meni je ql, imam 164 cm in mi je tudi držalo za glavo ravno pravšnje. Mojemu ni tako optimalno kot meni, on jih ima 184.

Lažje je z njim delat trebušnjake, kot pa sam, ampak da bi pa rekla da je nek višek tehnologije pa ni no. Sem pa bolj zadovoljna z njim kot pa z Leg magicom. Slednjega sem že nehala uporabljat -sem že obupala.

Urshy Art

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem