writing-img

AD3 kapljice in polivanje

clock-img

17.01.2010, 09:36

clock-img

malažabica

pencil-img

113

alo mamice!
A se tudi vam dogaja da vam konkretno ''bruhne'', ko date otroku ad3 kapljice? A dajete na poln ali prazen želodček?
hvala

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

clock-img

17.01.2010, 11:22

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Jaz ji dam načeloma pred hranjenjem, včasih pa tudi kasneje, poliva po njih ne, tako da ti ne znam svetovat. meni je bruhala po kapljicah sabsimpleks.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

17.01.2010, 19:33

clock-img

araz

pencil-img

748

Malažabica moja tud ful poliva po teh kapljicah user posted image . Jest ji zdej dva dni nisem dala, jutri bom šla pa nazaj k pediatru, da nama predpiše kakšno alternativo. Te dva dni je veliko manj polivala, čeprav je še vedno mal.

clock-img

17.01.2010, 21:13

clock-img

BOOMER

pencil-img

268

zdravo!

MI smo imeli podoben problem + zeleno kakico. Nisem ji dajala teh kaplic do sedaj (smo imeli kar še nekaj drugih težav), ko smo našli super alternativo iz Avstrije - Oleovit d3. Naravne, brez ogabnega umetnega okusa. Dobiš pri Arniki v Škofjii loki, 7 in še nekaj eur, brez recepta. V primerjavi s Plivo 1100% boljše!

clock-img

17.01.2010, 22:07

clock-img

MiNa*

pencil-img

111

je mogoče oleovit naročiti tudi po tel, pošti, da jih dobimo po pošti?

clock-img

20.01.2010, 21:02

clock-img

BOOMER

pencil-img

268

da se ga - Arnika škofja loka tel pa je 04 513 19 84 ali pa 040 850 770 med 9-13. pa srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem