writing-img

ADAPTIRANO MLEKO IN KAKANJE

clock-img

12.06.2008, 15:18

clock-img

hansol

pencil-img

5

zanima me koliko kakajo vaši user posted image ,ki so hranjeni z adapt. mlekom.Mi se hranimo z Milumilom,pa smo bili na začetku zaprti,sedaj pa kaka po skoraj vsakem obroku.pa to bolj tekoče.a je to normalno?

clock-img

12.06.2008, 15:23

clock-img

lotty4

pencil-img

402

ne ni normalno, to je driska, probaj z kuminovim čajem, malo ga dodaj v mleko oz. z njim naredi mleko, približno 30ml, več ne da ga ne bo zaprlo. Pri nas je pomagalo, to sem naredila samo enkrat na dan. po nasvetu medicinske sestre.

clock-img

12.06.2008, 20:04

clock-img

janjček

pencil-img

136

naš se deloma doji deloma je na milumilu in kaka 3-4x na dan. prvi otrok je bil tudi na milumilu in mi je skoraj po vsakem obroku kakal. pa ni bilo nič narobe. če ni čisto redko blato, ampak normalno rumene barve, potem ni nič narobe

clock-img

12.06.2008, 20:13

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: janjček
naš se deloma doji deloma je na milumilu in kaka 3-4x na dan. prvi otrok je bil tudi na milumilu in mi je skoraj po vsakem obroku kakal. pa ni bilo nič narobe. če ni čisto redko blato, ampak normalno rumene barve, potem ni nič narobe

Tudi pri našem user posted image  je tako, dajem mu pa poleg svojega mleka Hipp1.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem